Share

 PR image 1 2

Ένας οξύς και ενοχλητικός πονόλαιμος είναι πάντα μια δύσκολη κατάσταση που μας ταλαιπωρεί. Είτε προκαλείται από κρύωμα είτε από κάποιον άλλο εξωτερικό παράγοντα όπως ιούς, βακτήρια, αλλεργιογόνα, καπνό, αιθαλομίχλη ή σκόνη, αυτή η άσχημη αίσθηση καψίματος κατά τη διάρκεια της κατάποσης, προκαλεί δυσφορία στον καθένα.
Στην ABOCA πιστεύουμε πως η φύση έχει τη δύναμη και τις λύσεις σε κάθε πρόβλημα. Αυτός είναι και ο λόγος που όλα μας τα προϊόντα βασίζονται σε 100% φυσικά συστατικά, τα οποία παράγονται και επεξεργάζονται αποκλειστικά από εμάς.

Στην ABOCA, κάθε πρόβλημα υγείας αντιμετωπίζεται ολιστικά, στοχεύοντας στην προστασία και στην ενδυνάμωση του οργανισμού, παρά στην προσωρινή αντιμετώπιση της ασθένειας.

Το Golamir 2Act αντιπροσωπεύει ακριβώς αυτή τη φιλοσοφία, αντιμετωπίζοντας με απόλυτα φυσικό τρόπο και αποτελεσματικά, τον οξύ και ενοχλητικό πονόλαιμο. Η δράση του οφείλεται κυρίως στο φυτικό μοριακό σύμπλοκο ActiFilm DOL, που αποτελείται από τανίνες, ρητίνες, πολυσακχαρίτες και φλαβονοειδή.

Η σύστασή του καταπραΰνει τον πόνο, την αίσθηση καύσου και τη δυσκολία κατάποσης, προστατεύοντας το βλεννογόνο από παράγοντες που προκαλούν τον ερεθισμό. Παράλληλα δημιουργεί μία μεμβράνη φραγμού που προστατεύει και ομαλοποιεί την επιφάνεια του βλεννογόνου.

Το Golamir 2Act, που δεν περιέχει γλουτένη, κυκλοφορεί σε διαφορετικές εκδοχές, σπρέι, και σπρέι χωρίς αλκοόλ, με τα αιθέρια έλαια ευκάλυπτου και μέντας να χαρίζουν μια δροσιστική αίσθηση, αφήνοντας μια ευχάριστη επίγευση στο στόμα. Μάλιστα το προϊόν, χάρης στο μηχανισμό δράσης του μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε συνδυασμό με φαρμακευτικές αγωγές που έχει συνταγογραφήσει ο γιατρός.

Το Golamir 2Act είναι κατάλληλο για ενήλικες και παιδιά από 6 ετών και άνω, ενώ το Golamir 2Act χωρίς αλκοόλ είναι κατάλληλο για ενήλικες και παιδιά από 1 έτους και πάνω, με τον εργονομικό σχεδιασμό που διαθέτει να το καθιστά ιδιαίτερα εύχρηστο και φιλικό στον κάθε χρήστη.
Tο ιατροφαρμακευτικό προϊόν Golamir 2Act της Aboca, διατίθεται στην τιμή των €13.30, σε όλα τα φαρμακεία παγκύπρια.

Εισαγωγή / Διανομή
MARATHON TRADING
Λεωφόρος Κιλκίς 35, 2234, Λατσιά , Λευκωσία
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Follow us:

 unnamed

@abocacy
www.marathontrading.com
https://www.aboca.com/el/

Our Partners

CONTACT US

Marathon distribute

Marathon Distributors is Cyprus’ leading pharmaceutical and healthcare logistics provider with a 38% market share in pharmacies. Marathon Distributors offers high quality services along the supply chain such as warehousing, order receipt, pick and pack, distribution and repackaging.

kapakiotis

Kapakiotis & Papaellinas Ltd is a joint venture company that was formed between Ioannis M. Kapakiotis & Son Ltd and C.A.P. Papaellinas Ltd, the former distributors of GlaxoWellcome and SmithKline Beecham, whose main operation is the distribution of the GlaxoSmithKline (GSK) pharmaceuticals in Cyprus.

Alector Pharmaceuticals is a joint venture company that was formed between C.G.Papaloizou Ltd and Ioannis M. Kapakiotis & Son Ltd, the former distributors of Astra and Zeneca, to promote and distribute the AstraZeneca pharmaceuticals in Cyprus.

CONTACT US

35 Kilkis Avenue, 2234 Latsia, Cyprus

+357 22 899500

[email protected]