Share

 illiasinner

Στον αθλητισμό, ο δρόμος για την κορυφή δεν είναι εύκολος. Και αυτό η Ice Power είναι κάτι που το γνωρίζει καλά, γι’ αυτό και διαχρονικά βρίσκεται στο πλευρό των Κύπριων αθλητών, στηρίζοντας τις προσπάθειές τους με κάθε τρόπο.

Στο πλαίσιο αυτό, η Ice Power Κύπρου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον κορυφαίο Κύπριο αθλητή της ενόργανης γυμναστικής Ηλία Γεωργίου, ένα από τα σπουδαιότερα ταλέντα του κυπριακού αθλητισμού.

Ο Ηλίας Γεωργίου αποτελεί παράδειγμα αθλητή με ήθος, αφοσίωση και στοχοπροσήλωση που από πολύ νωρίς βίωσε τις δυσκολίες και τις απαιτήσεις του πρωταθλητισμού. Ξεκινώντας από την ηλικία των έξι ετών, υπό τις οδηγίες του προπονητή του Παναγιώτη Σιήππη, ο Ηλίας αφοσιώθηκε στην ενόργανη γυμναστική, αξιοποιώντας το μεγάλο ταλέντο του. Το πείσμα, η επιμονή και η σκληρή δουλειά, τον οδήγησαν στην κατάκτηση των πρώτων του διακρίσεων, φτάνοντας σήμερα, σε ηλικία μόλις 23 ετών, να θεωρείται ένας από τους ελίτ αθλητές της κατηγορίας του.

Το 2022 ο Ηλίας κατάφερε να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο δίζυγο, στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ενόργανης στο Κάϊρο, τερμάτισε 6ος στους Μεσογειακούς Αγώνες που διεξήχθησαν στο Οράν της Αλγερίας και πήρε χρυσό μετάλλιο στο μονόζυγο και χάλκινο μετάλλιο στο σύνθετο ομαδικό –το πρώτο μετάλλιο της Εθνικής Κύπρου- στους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες στο Birmingham. Επιπλέον, ο Κύπριος αθλητής κατέκτησε  αργυρό μετάλλιο στο μονόζυγο στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Παρίσι, ενώ έκλεισε τη χρονιά τερματίζοντας στην 6η θέση στους αγώνες του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος στο Liverpool, πετυχαίνοντας πρόκριση σε τελικό Παγκόσμιου Πρωταθλήματος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στο άθλημα της ενόργανης. Να σημειωθεί πως ο Ηλίας Γεωργίου ήταν ο μοναδικός ευρωπαίος αθλητής που συμμετείχε στον τελικό του μονόζυγου.

Η Ice Power Κύπρου ως υπερήφανος υποστηρικτής του Ηλία Γεωργίου, θα βρίσκεται δίπλα στον κορυφαίο Κύπριο αθλητή, στηρίζοντάς τον έμπρακτα σε κάθε προσπάθεια που καταβάλλει.

Αποκλειστικός Εισαγωγέας των προϊόντων της Ice Power στην Κύπρο είναι η Marathon Trading

Our Partners

CONTACT US

Marathon distribute

Marathon Distributors is Cyprus’ leading pharmaceutical and healthcare logistics provider with a 38% market share in pharmacies. Marathon Distributors offers high quality services along the supply chain such as warehousing, order receipt, pick and pack, distribution and repackaging.

kapakiotis

Kapakiotis & Papaellinas Ltd is a joint venture company that was formed between Ioannis M. Kapakiotis & Son Ltd and C.A.P. Papaellinas Ltd, the former distributors of GlaxoWellcome and SmithKline Beecham, whose main operation is the distribution of the GlaxoSmithKline (GSK) pharmaceuticals in Cyprus.

Alector Pharmaceuticals is a joint venture company that was formed between C.G.Papaloizou Ltd and Ioannis M. Kapakiotis & Son Ltd, the former distributors of Astra and Zeneca, to promote and distribute the AstraZeneca pharmaceuticals in Cyprus.

CONTACT US

35 Kilkis Avenue, 2234 Latsia, Cyprus

+357 22 899500

[email protected]