Share

 bianacidmain

Οι φετινές γιορτές των Χριστουγέννων θα είναι αλλιώτικες. Άφησε πίσω σου τις άβολες στιγμές με τις καούρες, τον πόνο και την οξύτητα -που ένιωθες έπειτα από κάθε πλούσιο εορταστικό γεύμα- με τη βοήθεια του NeoBianacid και απόλαυσε την κάθε στιγμή ξεχωριστά και ξέγνοιαστα. 

Με βάση φυτικά μοριακά συμπλέγματα και μεταλλικά στοιχεία, το NeoBianacid της Aboca, δρα προστατευτικά και καταπραϋντικά προς τον γαστροοισοφαγικό βλεννογόνο, καταπολεμώντας άμεσα την καούρα, τον πόνο και την αίσθηση οξύτητας, δηλαδή τα κλασσικά συμπτώματα του ερεθισμού και της φλεγμονής του βλεννογόνου. Επιπρόσθετα, η δράση του NeoBianacid ενδείκνυται και για την αντιμετώπιση συμπτωμάτων που σχετίζονται με τη δυσπεψία και προκαλούν βαρυστομαχιά ή μετεωρισμό. 

Το 100% φυσικό προϊόν της Aboca, πέραν της καταπραϋντικής του ιδιότητας, μπορεί να λειτουργήσει και προληπτικά σε καταστάσεις που είναι πιθανό να προκαλέσουν ερεθισμό του βλεννογόνου. Η πρόσληψη μη στεροειδών αντιφλεγμονωδών/αναλγητικών φαρμάκων,  οι περίοδοι ψυχοσωματικού στρες, η αλλαγή εποχής ή η κακή διατροφή και η έλλειψη ύπνου, επιβαρύνουν τον οργανισμό με αποτέλεσμα τη μη ορθή λειτουργία του. Η δράση του  NeoBianacid δημιουργεί μια επίστρωση πάνω στον βλεννογόνο, η οποία δρα σαν ασπίδα, προστατεύοντάς τον από την επαφή με γαστρικά υγρά και ερεθιστικές ουσίες.

Φτιαγμένο αποκλειστικά με συστατικά βιολογικής γεωργίας και χωρίς γλουτένη, η αποτελεσματική και άμεση δράση του οφείλεται στο μοριακό σύμπλεγμα Poliprotect, το οποίο προέκυψε μέσα από έρευνες της Aboca και διαθέτει βλεννοπροσκολλητικές ιδιότητες. Πιο συγκεκριμένα το Poliprotect δρα χάρη στη συνέργεια ανάμεσα στο κλάσμα πολυσακχαριδικών στοιχείων και στο κλάσμα μεταλλικών στοιχείων. Τη δράση του Poliprotect ολοκληρώνουν οι αντιοξειδωτικές ιδιότητες του κλάσματος των φλαβονοειδών, τα οποία καταπολεμούν τον ερεθισμό που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες.

Χάρη στο μηχανισμό δράσης του, το NeoBianacid μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε συνδυασμό με αναστολείς αντλίας πρωτονίων και H2-ανταγωνιστές, όσο και σε περιόδους διακοπής της αγωγής, σύμφωνα με τις οδηγίες του ιατρού.

Το προϊόν είναι επίσης κατάλληλο για χρήση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και της γαλουχίας, καθώς και για παιδιά ηλικίας άνω των 6 ετών.

Tο ιατροφαρμακευτικό προϊόν Neobianacid της Aboca, διατίθεται στην τιμή των €14.50 (συσκευασία 45 δισκίων) και στην τιμή των €6.50 (συσκευασία 14 δισκίων), σε όλα τα φαρμακεία παγκύπρια.

Εισαγωγή / Διανομή

MARATHON TRADING

Λεωφόρος Κιλκίς 35, 2234, Λατσιά , Λευκωσία

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Follow us:




@abocacy

www.marathontrading.com

https://www.aboca.com/el/

Our Partners

CONTACT US

Marathon distribute

Marathon Distributors is Cyprus’ leading pharmaceutical and healthcare logistics provider with a 38% market share in pharmacies. Marathon Distributors offers high quality services along the supply chain such as warehousing, order receipt, pick and pack, distribution and repackaging.

kapakiotis

Kapakiotis & Papaellinas Ltd is a joint venture company that was formed between Ioannis M. Kapakiotis & Son Ltd and C.A.P. Papaellinas Ltd, the former distributors of GlaxoWellcome and SmithKline Beecham, whose main operation is the distribution of the GlaxoSmithKline (GSK) pharmaceuticals in Cyprus.

Alector Pharmaceuticals is a joint venture company that was formed between C.G.Papaloizou Ltd and Ioannis M. Kapakiotis & Son Ltd, the former distributors of Astra and Zeneca, to promote and distribute the AstraZeneca pharmaceuticals in Cyprus.

CONTACT US

35 Kilkis Avenue, 2234 Latsia, Cyprus

+357 22 899500

[email protected]