Share

productsimage

Ο Σεπτέμβριος είναι ο κατεξοχήν μήνας της επιστροφής των παιδιών στο σχολείο και σε ένα καθημερινό πρόγραμμα γεμάτο απαιτήσεις και υποχρεώσεις. Κάθε χρόνο, τέτοια εποχή, όλοι οι γονείς τρέχουν να εφοδιάσουν τα παιδιά τους για τη νέα σχολική χρονιά με όλα τα απαραίτητα, αγνοώντας συνήθως κάτι σημαντικό: την υγεία και την ενίσχυση του οργανισμού τους.
Ο ερχομός του φθινοπώρου σε συνδυασμό με την επιστροφή στο σχολείο και τη συναναστροφή με άλλα παιδιά, φέρνουν μαζί τους διάφορες ιώσεις και ασθένειες που ταλαιπωρούν και εξασθενούν τον παιδικό οργανισμό. Σε αυτό το σημείο πολλοί γονείς βρίσκονται σε δίλημμα για το ποια σκευάσματα είναι καλύτερο να δώσουν στα παιδιά τους ώστε να είναι αποτελεσματικά, χωρίς να τους επιβαρύνουν με διάφορες τεχνητές ουσίες.
Έχοντας εξειδίκευση χρόνων στην κατασκευή σκευασμάτων με φυσικά συστατικά που παράγει η γη και καλλιεργούν οι ίδιοι, η ιταλική εταιρεία Aboca διαθέτει προϊόντα αποκλειστικά για παιδιά, χωρίς γλουτένη, χωρίς αλκοόλ και χωρίς ίχνος χημικών ή άλλων κορτιζονούχων.
Με τον βήχα, τον πονόλαιμο και τις διάφορες ελαφριές ιώσεις να είναι μερικά από τα πιο συνήθη συμπτώματα που μπορεί να εμφανίσει ένα παιδί κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, η Aboca δημιούργησε μια σειρά με 100% φυσικά προϊόντα, που αντιμετωπίζουν αυτά τα συμπτώματα με τον καλύτερο τρόπο.

FITONASAL SPRAY
Παρότι είναι κατάλληλο και για ενήλικες, η σύνθεση του Fitonasal ενδείκνυται για χρήση και σε παιδιά από την ηλικία των 6 ετών και πάνω. Το 100% φυσικό προϊόν της Aboca με βάση φυτικά σύμπλοκα, ελευθερώνει τη μύτη από τη συμφόριση και έχει προστατευτική δράση στο ρινικό βλεννογόνο.
Μπορεί να χρησιμοποιείται συχνά και για παρατεταμένη περίοδο με τη δράση του να συμπληρώνεται από τις δροσιστικές ιδιότητες των αιθερίων ελαίων που χαρίζουν μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας. Ο σεβασμός στη φυσιολογία του βλεννογόνου επιτυγχάνεται επιπλέον από τον υπερτονικό χαρακτήρα της σύνθεσης.

FITONASAL PEDIATRIC SPRAY
Το εξειδικευμένο για παιδιά από την ηλικία των 6 μηνών και άνω Fitonasal Pediatric, είναι ένα αποσυμφορητικό ειδικά μελετημένο για να απελευθερώνει τη μύτη των παιδιών σε περιπτώσεις συμφόρησης και ερεθισμού της ρινικής κοιλότητας. Συμπτώματα που μπορεί να οφείλονται σε γρίπη, κοινό κρυολόγημα ή αλλεργικές ρινίτιδες και ιγμορίτιδες τόσο οξείες όσο και χρόνιες. Χάρη στο σπρέι εκνέφωσης συνεχούς ροής, το προϊόν προσφέρει βαθύ καθαρισμό της ρινικής κοιλότητας απομακρύνοντας την περιττή βλέννα και τους παθογόνους, ερεθιστικούς και αλλεργιογόνους παράγοντες που παγιδεύονται μέσα σε αυτή (ιούς, βακτήρια, καπνό, αιθάλη, γύρη, ερεθιστικές ουσίες, κλπ.). Αυτή η δράση είναι χρήσιμη για τα βρέφη που δεν μπορούν να φυσήξουν τη μύτη τους και για τα παιδιά που δεν το κάνουν σωστά.
Το Fitonasal Pediatric δεν περιέχει αγγειοσυσταλτικά αποσυμφορητικά και δεν ξηραίνει τον ρινικό βλεννογόνο, δεν ερεθίζει και μπορεί να χρησιμοποιείται συχνά, ακόμη και για παρατεταμένες χρονικές περιόδους. Η χρήση του προϊόντος σε βρέφη και παιδιά ευνοεί την αναπνοή και διευκολύνει τη νυχτερινή ανάπαυση.

GRINTUSS PEDIATRIC
Σε μορφή σιροπιού, το Grintuss είναι ένα προϊόν με βάση το μέλι και μοριακά σύμπλοκα που έχει προστατευτική και επομένως καταπραϋντική δράση στις ανώτερες αναπνευστικές οδούς.
Δρα στον ξηρό βήχα αντιμετωπίζοντας τον ερεθισμό του βλεννογόνου και στον παραγωγικό βήχα ευνοώντας την ενυδάτωση και την αποβολή της βλέννας. Το Grintuss είναι ένα προϊόν με συστατικά βιολογικής γεωργίας, χωρίς γλουτένη και με ευχάριστη γεύση που ενδείκνυται για τη θεραπεία του βήχα τόσο ξηρού όσο και παραγωγικού, παιδιών από 1 έτους.

GOLAMIR 2ACT
Το Golamir 2Act σπρέι χωρίς αλκοόλ ενδείκνυται σε περιπτώσεις πονόλαιμου για την θεραπεία ερεθισμών και φλεγμονών του στοματοφάρυγγα που προκαλούνται από ιούς, βακτήρια, αλλεργιογόνα και από την επαφή με εξωτερικούς ερεθιστικούς παράγοντες (καπνό, αιθαλομίχλη, σκόνη). Επίσης το προϊόν είναι κατάλληλο και για το κοινό κρυολόγημα
Το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από παιδιά 1 έτους και πάνω δεν διαθέτει γλουτένη και έχει μία ευχάριστη γεύση φρούτων του δάσους και μούρων.

Tα ιατροφαρμακευτικά προϊόντα FITONASAL SPRAY, FITONASAL PEDIATRIC SPRAY, GRINTUSS PEDIATRIC και GOLAMIR 2ACT της Aboca, διατίθενται σε όλα τα φαρμακεία παγκύπρια.

Εισαγωγή / Διανομή
MARATHON TRADING
Λεωφόρος Κιλκίς 35, 2234, Λατσιά , Λευκωσία
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Follow us:

 

@abocacy
www.marathontrading.com
https://www.aboca.com/el/

Our Partners

CONTACT US

Marathon distribute

Marathon Distributors is Cyprus’ leading pharmaceutical and healthcare logistics provider with a 38% market share in pharmacies. Marathon Distributors offers high quality services along the supply chain such as warehousing, order receipt, pick and pack, distribution and repackaging.

kapakiotis

Kapakiotis & Papaellinas Ltd is a joint venture company that was formed between Ioannis M. Kapakiotis & Son Ltd and C.A.P. Papaellinas Ltd, the former distributors of GlaxoWellcome and SmithKline Beecham, whose main operation is the distribution of the GlaxoSmithKline (GSK) pharmaceuticals in Cyprus.

Alector Pharmaceuticals is a joint venture company that was formed between C.G.Papaloizou Ltd and Ioannis M. Kapakiotis & Son Ltd, the former distributors of Astra and Zeneca, to promote and distribute the AstraZeneca pharmaceuticals in Cyprus.

CONTACT US

35 Kilkis Avenue, 2234 Latsia, Cyprus

+357 22 899500

[email protected]