Share

«Στη φύση υπάρχουν τα πάντα. Ανέκαθεν υπήρχαν. Το ζητούμενο είναι να βρούμε όλα εκείνα που μας χρειάζονται, να τα επεξεργαστούμε και να τα συνδυάσουμε με το σωστό τρόπο, εφαρμόζοντας όλες εκείνες τις γνώσεις του παρελθόντος και του παρόντος προς όφελος της υγείας του ανθρώπου. Από τον σπόρο μέχρι το τελικό προϊόν, δουλεύουμε για να δημιουργούμε ποιότητα».

 ABOCA

Από την αρχή της δημιουργίας της -πίσω στο 1978- η ιταλική εταιρεία ABOCA επεδίωκε να επαναπροσδιορίσει τη σχέση του ανθρώπου με τη φύση, αξιοποιώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλα όσα προσφέρει η γη.

Ξεκινώντας από ένα μικρό αγρόκτημα στους λόφους της Τοσκάνης, η ABOCA επικέντρωσε την προσοχή της στην έρευνα και στην καινοτομία. Με στόχο τη δημιουργία φυσικών θεραπευτικών προϊόντων, τα οποία βασίζονται εξ ολοκλήρου στις ιδιότητες των πολύπλοκων φυσικών προτύπων, η εταιρεία κατάφερε να φτιάξει πρωτοπόρα σκευάσματα που θεραπεύουν τον ανθρώπινο οργανισμό χωρίς την ανάγκη συμπληρωματικών σκευασμάτων.

Σε μία έκταση 1.400 εκταρίων γης, η εταιρεία καλλιεργεί πάνω από 80 είδη φαρμακευτικών φυτών, αποκλείοντας εντελώς τη χρήση λιπασμάτων και φυτοφαρμάκων χημικής σύνθεσης. Ως εκ τούτου η ABOCA χρησιμοποιεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα που αρχίζει από την 100% βιολογική καλλιέργεια, τη φυτοχημική και βιολογική έρευνα μέχρι και την παραγωγή. Η εταιρεία επιπλέον χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη ώστε να μπορεί να μετατρέπει την τεράστια μάζα δεδομένων που διαθέτει, σε πολύτιμες πληροφορίες. Υλικό το οποίο εκμεταλλεύεται για τη βελτιστοποίηση των προϊόντων που παράγει, αξιοποιώντας τη γνώση και την εμπειρία των 100 και πλέον ερευνητών που εργοδοτεί.

Μια αλυσίδα παραγωγής πλήρως καθετοποιημένη, από την παραγωγή των ποιοτικών πρώτων υλών, μέχρι την επαλήθευση των φαρμακολογικών και κλινικών αποτελεσμάτων των προϊόντων, η ABOCA παρέχει λύσεις με καινοτόμες θεραπείες, προσαρμοσμένες σε μία συστηματική θεώρηση του ασθενή. Στην ABOCA άλλωστε, οι γνώσεις και η εμπειρία αποτελούν θεμέλιο για την παρασκευή προϊόντων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες υγείας.

Η ABOCA αυτή τη στιγμή διαθέτει μία γκάμα 16 διαφορετικών φαρμακευτικών σκευασμάτων τα οποία καλύπτουν πάνω από 65 ανάγκες υγείας. Κορυφαία ιατροτεχνολογικά προϊόντα, από τα οποία ξεχωρίζουν αυτά που αφορούν προβλήματα του αναπνευστικού, του γαστρεντερικού και του μεταβολικού συστήματος.

 

Τα προϊόντα της ABOCA προωθούνται μέσω ενός διεθνούς δικτύου επιλεκτικής διανομής, το οποίο έχει την ικανότητα να εντάξει τα φυσικά προϊόντα, στον τομέα της υγείας και της παραδοσιακής περίθαλψης. Πέραν της Ιταλίας, τα προϊόντα της ABOCA διανέμονται και σε 13 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Τα προϊόντα της ABOCA διατίθενται σε όλα τα φαρμακεία παγκύπρια.

Our Partners

CONTACT US

Marathon distribute

Marathon Distributors is Cyprus’ leading pharmaceutical and healthcare logistics provider with a 38% market share in pharmacies. Marathon Distributors offers high quality services along the supply chain such as warehousing, order receipt, pick and pack, distribution and repackaging.

kapakiotis

Kapakiotis & Papaellinas Ltd is a joint venture company that was formed between Ioannis M. Kapakiotis & Son Ltd and C.A.P. Papaellinas Ltd, the former distributors of GlaxoWellcome and SmithKline Beecham, whose main operation is the distribution of the GlaxoSmithKline (GSK) pharmaceuticals in Cyprus.

Alector Pharmaceuticals is a joint venture company that was formed between C.G.Papaloizou Ltd and Ioannis M. Kapakiotis & Son Ltd, the former distributors of Astra and Zeneca, to promote and distribute the AstraZeneca pharmaceuticals in Cyprus.

CONTACT US

35 Kilkis Avenue, 2234 Latsia, Cyprus

+357 22 899500

[email protected]