Share

Δελτίο Τύπου BIANACID victor webarts com cy Webarts Ltd Mail

Ενισχύοντας την προστασία του στομάχου και του οισοφάγου, το Neo Bianacid παρέχει γρήγορη ανακούφιση από την καούρα, τον πόνο και την αίσθηση οξύτητας, χάρη στα φυτικά και μεταλλικά του συμπλέγματα.

Σχεδόν όλοι μας έχουμε βιώσει έστω και μια φορά στη ζωή μας πόνους στο στομάχι από καούρες και δυσπεψία. Ή εκείνη την πολύ δυσάρεστη αίσθηση οξύτητας που προκαλείται όταν οι βλεννογόνοι του οισοφάγου και του στομάχου πλήττονται από την οξύτητα των γαστρικών υγρών. Συμπτώματα που μπορεί να μην προκαλούν σοβαρές συνέπειες για τους περισσότερους, ωστόσο, δεν υπάρχει αμφιβολία πως επηρεάζουν τη γενικότερη υγεία και ποιότητα ζωής μας.

Η Marathon Trading, η κορυφαία εταιρεία εισαγω- γής συμπληρωμάτων διατροφής και προϊόντων υγείας στην Κύπρο, ανακοίνωσε την κυκλοφορία του σκευά- σματος Neo Bianacid οξύτητα και παλινδρόμηση με Poliprotect®, ενός θεραπευτικού βοηθήματος με την υπογραφή της ιταλικής εταιρείας παραγωγής φυσικών σκευασμάτων, Aboca.

Το Neo Bianacid χάρη στο μηχανισμό δράσης του, που βασίζεται πάνω στα φυτικά και μεταλλικά του συμπλέγματα, δημιουργεί πάνω στιςβλεννογόνους μια επίστρωση με δράση ασπίδας,αντιμετωπίζοντας την οξύτητα, την παλινδρόμηση και τη δυκολία πέψης προσφέροντας παράλληλα ανακούφιση από τους πόνους και τη δυσφορία.

Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ NEO BIANACID

Το φυσικό σκεύασμα, Neo Bianacid οξύτητα και παλινδρόμηση που χορηγείται σε μορφή δισκίωνπου λιώνουν στο στόμα, είναι ένα ιατροτεχνολογικό προϊόν που ενεργεί βάσει φυτικών μοριακών συμπλεγμάτων και μεταλλικών στοιχείων. Το σκεύασμα για να θωρακίσει το στομάχι, δημιουργεί πάνω στο βλεννογόνο μια επίστρωση με δράση ασπίδας, προστατεύοντας το από την επαφή με γαστρικά υγρά και ερεθιστικές ουσίες που προκαλούν πόνο και δυσφορία.

Παράλληλα το μοριακό σύμπλεγμα Poliprotect®, που προέκυψε μέσα από έρευνες της Aboca και περιέχεται στο Neo Bianacid, χάρηστις βλεννο-προσκολλητικές του ιδιότητες, αναπαράγει την προστατευτική δράση της φυσιολογικής βλέννης εξουδετερώνοντας άμεσα την καούρα, ενώ την ίδια στιγμή καταπραΰνει την παλινδρόμηση.

ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΝΔΕΙΚΝΥΤΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ

Το Neo Bianacid οξύτητα και παλινδρόμηση, όπως αναφέρει και η ονομασία του είναι ιδανικό για περιπτώσεις αντιμετώπισης καούρας, πόνου, γαστροοισοφαγικής παλινδρόμησης και γαστρίτιδας. Επίσης ενδείκνυται και στην αντιμετώπιση συμπτωμάτων που σχετίζονται με τη δυσπεψία, όπως είναι η βαρυστομαχιά και ο μετεωρισμός. Παράλληλα το Neo Bianacid μπορεί να λειτουργήσει και προληπτικά σε καταστάσεις που μπορεί να προκαλέσουν ερεθισμό του βλεννογόνου, όπως η χρήση αντιφλεγμονωδώνφαρμάκων, περιόδους αυξημένου στρες ακόμη και κατά την περίοδο αλλαγής εποχής ή και στις περιπτώσεις κακών διατροφικών συνηθειών.

Το προϊόν είναι επίσης κατάλληλο για χρήση και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, με την οξύτητα και την παλινδρόμηση να είναι συμπτώματα που συναντώνται συχνά εκείνη την περίοδο, αλλά και κατά τη διάρκεια της γαλουχίας καθώς η μηχανική του δράση παρέχει τοπική προστασία, αφήνοντας ανεπηρέαστο τον υπόλοιπο οργανισμό. Το Neo Bianacid συνίσταται για χρήση και σεπαιδιά ηλικίας 6 ετών και άνω με την ίδια δοσολογία

Our Partners

CONTACT US

Marathon distribute

Marathon Distributors is Cyprus’ leading pharmaceutical and healthcare logistics provider with a 38% market share in pharmacies. Marathon Distributors offers high quality services along the supply chain such as warehousing, order receipt, pick and pack, distribution and repackaging.

kapakiotis

Kapakiotis & Papaellinas Ltd is a joint venture company that was formed between Ioannis M. Kapakiotis & Son Ltd and C.A.P. Papaellinas Ltd, the former distributors of GlaxoWellcome and SmithKline Beecham, whose main operation is the distribution of the GlaxoSmithKline (GSK) pharmaceuticals in Cyprus.

Alector Pharmaceuticals is a joint venture company that was formed between C.G.Papaloizou Ltd and Ioannis M. Kapakiotis & Son Ltd, the former distributors of Astra and Zeneca, to promote and distribute the AstraZeneca pharmaceuticals in Cyprus.

CONTACT US

35 Kilkis Avenue, 2234 Latsia, Cyprus

+357 22 899500

[email protected]