Share


Η προηγμένη επιστήμη ανατρέχει γι’ ακόμα μια φορά στη σοφία της φύσης και το αποτέλεσμα είναι ένα φυσικό συμπλήρωμα το οποίο βελτιώνει εντυπωσιακά την υγεία των αρθρώσεων. Η Marathon Trading λοιπόν, φέρνει κοντά σας ένα ακόμη θεραπευτικό βοήθημα με την επιστημονικά έγκυρη υπογραφή της AlchemLife.

Το FLEXIQULE®, είναι ένα φυσικό συμπλήρωμα για τις αρθρώσεις που περιέχει τον μοναδικό συνδυασμό συμπυκνωμένων «Φυτοδραστικών» (τα πιο ισχυρά δραστικά συστατικά των φυτών) BoswelliaG301 και GingerG321. Για την ανάπτυξη του FLEXIQULE® χρησιμοποιήθηκε η αποκλειστική τεχνολογία PhytoAdvance™ της AlchemLife. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη διαδικασία, από το αγρόκτημα έως το φαρμακείο,που βασίζεται στην εμπειρία εκχύλισης «φυτοδραστικών» από το 1935.

inner flexiqule to simpliroma diatrofis pou meiwnei ti diskampsia

Η ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ FLEXIQULE®

Το FLEXIQULE® επιτυγχάνει επιβράδυνση των δυσμενών επιπτώσεων της φλεγμονής και της οστεοαρθρίτιδας, αύξηση της απόστασης βάδισης μέχρι την εμφάνιση πόνου κατά 3,6 φορές, καθώς και μείωση της χρήσης των μη στεροειδών αντιφλεγμονωδών φαρμάκων (ΜΣΑΦ) σε βάθος χρόνου. Προσφέρει επίσης σημαντική ανακούφιση στην ποιότητα ζωής των ασθενών με οστεοαρθρίτιδα και διαθέτει αντιφλεγμονώδη δράση, μειώνοντας τους δείκτες φλεγμονής CRP και ESR σε τέσσερις μόλις εβδομάδες. Δεν προκαλεί ανεπιθύμητες ενέργειες και, ειδικά, γαστρεντερικές επιπλοκές. Είναι ασφαλές για μακροχρόνια χρήση και δεν περιέχει ζάχαρη, γλουτένη ή λακτόζη.

ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ

otan miloun oi arithmoi

Το Flexiqule® διαθέτει αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα την οποία βεβαιώνουν δημοσιευμένες κλινικές μελέτες. Τα στατιστικά στοιχεία είναι εντυπωσιακά. Αρκεί να αναφέρουμε ενδεικτικά ότι ένα συντριπτικό ποσοστό (94%) των ατόμων που το έλαβαν διαπίστωσαν σημαντική βελτίωση της υγείας των αρθρώσεων. Το 59% παρατήρησε μείωση της δυσκαμψίας, το 63% βελτίωση της ευλυγισίας, το 59% μείωση του πόνου των αρθρώσεων και το 57% βελτίωση της κινητικότητας. Οι μελέτες καταδεικνύουν επίσης ότι προσφέρει 68% ανακούφιση από τον πόνο σε ασθενείς με αρθρίτιδα άκρας χειρός από καταπόνηση σε 2 εβδομάδες.Το πλέον σημαντικό όμως, σε σχέση με τους «αριθμούς», είναι η μείωση κατά 55% του πόνου και 46% της δυσκαμψίας.

Το Flexiqule® με αποκλειστικό εισαγωγέα την Marathon Trading, διατίθεται σε όλα τα φαρμακεία Παγκύπρια. Θα το βρείτε στην συσκευασία των 30 καψουλών και στην τιμή των €19,90. 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Flexiqule® Κύπρου,flexiqule.marathontrading.com

 

Our Partners

CONTACT US

Marathon distribute

Marathon Distributors is Cyprus’ leading pharmaceutical and healthcare logistics provider with a 38% market share in pharmacies. Marathon Distributors offers high quality services along the supply chain such as warehousing, order receipt, pick and pack, distribution and repackaging.

kapakiotis

Kapakiotis & Papaellinas Ltd is a joint venture company that was formed between Ioannis M. Kapakiotis & Son Ltd and C.A.P. Papaellinas Ltd, the former distributors of GlaxoWellcome and SmithKline Beecham, whose main operation is the distribution of the GlaxoSmithKline (GSK) pharmaceuticals in Cyprus.

Alector Pharmaceuticals is a joint venture company that was formed between C.G.Papaloizou Ltd and Ioannis M. Kapakiotis & Son Ltd, the former distributors of Astra and Zeneca, to promote and distribute the AstraZeneca pharmaceuticals in Cyprus.

CONTACT US

35 Kilkis Avenue, 2234 Latsia, Cyprus

+357 22 899500

[email protected]