Share

Οι πολυβιταμίνες Pharmaton® είναι σε όλους μας γνωστές ως το συμπλήρωμα διατροφής στο οποίο καταφεύγουμε όταν οι δυνάμεις μας μάς εγκαταλείπουν. Η αποτελεσματικότητά τους είναι κλινικά αποδεδειγμένη, ενώ ο ιδανικός συνδυασμός βιταμινών, μετάλλων και ιχνοστοιχείων, καθώς και το τυποποιημένο εκχύλισμα τζίνσενγκ G115®, τις κάνουν να ξεχωρίζουν εδώ και σαράντα χρόνια, στον χώρο των συμπληρωμάτων διατροφής και των προϊόντων φυτικής προέλευσης. 

Με βάση έρευνα που διεξήγε η Ipsos – Opinion S.A. τον Ιανουάριο 2016, οι κύριοι λόγοι που οι περισσότεροι από εμάς καταφεύγουν στη χρήση πολυβιταμινών είναι η αίσθηση κούρασης, το άγχος και η ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού συστήματος. Η έλλειψη συγκέντρωσης, η δυσκολία στον ύπνο και τα προβλήματα μνήμης είναι επίσης κοινά κίνητρα για την αναζήτηση βοήθειας από συμπληρώματα διατροφής. Στα θέματα αυτά, οι χρήστες των πολυβιταμινών Pharmaton® αναφέρουν υψηλότερα επίπεδα βελτίωσης από ότι οι χρήστες προϊόντων του ανταγωνισμού, με τη μεγαλύτερη διαφορά να παρατηρείται στη βελτίωση του ανοσοποιητικού, αλλά και στην αυξημένη αίσθηση ενέργειας καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η αντιμετώπιση του άγχους είναι άλλος ένας παράγοντας που αυξάνει τις γενικότερες επιδόσεις του Pharmaton® σε κάθε έρευνα.


Το Pharmaton® καταπολεμά τα συμπτώματα που προκαλούνται από την κόπωση, τη μειωμένη αντοχή, την εξάντληση, τη γήρανση και την ανάρρωση, τα οποία σχετίζονται με τη μείωση της πνευματικής ικανότητας, της εγρήγορσης, της συγκέντρωσης και της μνήμης. Το εκχύλισμα τζίνσενγκ G115® αυξάνει την ικανότητα πρόσληψης οξυγόνου, βοηθά στο να μειωθεί η σωματική και η πνευματική ένταση και επιδρά θετικά στο ανοσοποιητικό σύστημα, ενισχύοντάς το. Το Pharmaton® ενδείκνυται επίσης στις περιπτώσεις, που λόγω άγχους, ελλιπούς διατροφής και ασθένειας, υπάρχουν επιπρόσθετες διατροφικές απαιτήσεις όπως επίσης και όταν απαιτείται η λήψη συμπληρωμάτων βιταμινών και μετάλλων. 

Θα βρείτε το Pharmaton® που εισάγεται στην Κύπρο από την εταιρία Marathon Trading σε όλα τα φαρμακεία σε συσκευασία 30 κάψουλων στην τιμή των €18.40, σε συσκευασία 100 κάψουλων στην τιμή των €50.00, καθώς και σε συσκευασία 20 αναβράζοντων δισκίων στην τιμή των €13.30. Η συνιστώμενη ημερήσια δοσολογία είναι 1 κάψουλα λαμβανόμενη με τροφή, κατά προτίμηση με το πρωινό. Συμβουλευτείτε πάντα τον φαρμακοποιό σας πριν από τη χρήση. 

Πηγή έρευνας: Ipsos Opinion U&A Ιαν. 2016.

Our Partners

CONTACT US

Marathon distribute

Marathon Distributors is Cyprus’ leading pharmaceutical and healthcare logistics provider with a 38% market share in pharmacies. Marathon Distributors offers high quality services along the supply chain such as warehousing, order receipt, pick and pack, distribution and repackaging.

kapakiotis

Kapakiotis & Papaellinas Ltd is a joint venture company that was formed between Ioannis M. Kapakiotis & Son Ltd and C.A.P. Papaellinas Ltd, the former distributors of GlaxoWellcome and SmithKline Beecham, whose main operation is the distribution of the GlaxoSmithKline (GSK) pharmaceuticals in Cyprus.

Alector Pharmaceuticals is a joint venture company that was formed between C.G.Papaloizou Ltd and Ioannis M. Kapakiotis & Son Ltd, the former distributors of Astra and Zeneca, to promote and distribute the AstraZeneca pharmaceuticals in Cyprus.

CONTACT US

35 Kilkis Avenue, 2234 Latsia, Cyprus

+357 22 899500

[email protected]