Share

Η Marathon Trading είναι γνωστή για την επιμονή της σε ποιοτικά προϊόντα τα οποία πληρούν τις υψηλότερες προδιαγραφές και προσφέρουν το καλύτερο στον καταναλωτή. Από τον Ιανουάριο του 2016, η Marathon Trading αναλαμβάνει την εισαγωγή και διανομή μιας ακόμη σειράς προϊόντων κορυφαίας ποιότητας, αυτών της εταιρείας Nuby.

Η γνωστή εταιρία παιδικών προϊόντων Nuby, στοχεύει στο να κάνει τη ζωή παιδιών και γονέων πιο εύκολη, απλή και διασκεδαστική, ακολουθώντας πιστά τα πιο ψηλά κριτήρια ποιότητας, τις παγκόσμιες τάσεις της μόδας και τις ανάγκες των γονέων για τη φροντίδα των παιδιών τους.

Η Marathon Trading εισάγει και διανέμει, μεταξύ άλλων, τα γνωστά ποτηράκια και ρύγχη της Nuby, που διατίθενται σε μια μεγάλη γκάμα σχεδίων για όλα τα στάδια ανάπτυξης του μωρού, ενώ είναι στεγανά και δεν επιτρέπουν στο περιεχόμενο να διαρρεύσει. Χάρη στο πατενταρισμένο τους σύστημα, το μωρό μαθαίνει να πίνει με απόλυτα φυσικό τρόπο, καθώς ο ουρανίσκος του και τα νεογιλά δόντια του αναπτύσσονται σωστά. Τα ποτηράκια Nuby διαθέτουν μοναδικά ρύγχη και καλαμάκια από σιλικόνη, τα οποία είναι εύκολα στη χρήση και στο καθάρισμα, ενώ με τα μοναδικά χερούλια το μωρό τα κρατάει εύκολα στα χέρια του.

Με τα κουτάκια φύλαξης φαγητού, τα προϊόντα για μπάνιο, μπολ, κουταλάκια και τα πολλά άλλα βρεφικά και παιδικά είδη της Nuby, οι γονείς νιώθουν ασφαλείς, γνωρίζοντας ότι είναι εμπνευσμένα από τη φύση, αλλά μελετημένα, σχεδιασμένα και κατασκευασμένα τηρώντας τα υψηλότερα κριτήρια ποιότητας και υγιεινής. Τα προϊόντα Nuby διατίθενται σε 155 χώρες παγκοσμίως, και είναι απόλυτα απαλλαγμένα από την ουσία Bisphenol A, διασφαλίζοντας την απόλυτη ασφάλεια για χρήση τους από κάθε ηλικία.

Τα προϊόντα Nuby εισάγονται στην Κύπρο από τη Marathon Trading και διατίθενται σε επιλεγμένα φαρμακεία και παιδικά καταστήματα.

Our Partners

CONTACT US

Marathon distribute

Marathon Distributors is Cyprus’ leading pharmaceutical and healthcare logistics provider with a 38% market share in pharmacies. Marathon Distributors offers high quality services along the supply chain such as warehousing, order receipt, pick and pack, distribution and repackaging.

kapakiotis

Kapakiotis & Papaellinas Ltd is a joint venture company that was formed between Ioannis M. Kapakiotis & Son Ltd and C.A.P. Papaellinas Ltd, the former distributors of GlaxoWellcome and SmithKline Beecham, whose main operation is the distribution of the GlaxoSmithKline (GSK) pharmaceuticals in Cyprus.

Alector Pharmaceuticals is a joint venture company that was formed between C.G.Papaloizou Ltd and Ioannis M. Kapakiotis & Son Ltd, the former distributors of Astra and Zeneca, to promote and distribute the AstraZeneca pharmaceuticals in Cyprus.

CONTACT US

35 Kilkis Avenue, 2234 Latsia, Cyprus

+357 22 899500

[email protected]