Share

  • Sl1

Η Marathon Trading είναι γνωστή για την επιμονή της σε ποιοτικά προϊόντα τα οποία πληρούν τις υψηλότερες προδιαγραφές και προσφέρουν το καλύτερο στον καταναλωτή. Από τον Ιανουάριο του 2016, η Marathon Trading έχει αναλάβει την εισαγωγή και διανομή μίας ακόμη σειράς προϊόντων κορυφαίας ποιότητας, αυτών της εταιρείας Nuby.

Τα γνωστά ποτηράκια και στόμια της Nuby, που διατίθενται σε μια μεγάλη γκάμα σχεδίων για όλα τα στάδια ανάπτυξης του μωρού, είναι στεγανά και δεν επιτρέπουν στο περιεχόμενο να διαρρεύσει. Το νέο ποτηράκι με δύο χερούλια, διαθέτει το Ειδικό Σούπερ Στόμιο από μαλακή σιλικόνη κατά των διαρροών No-Spill™. Το νέο Σούπερ στόμιο αποτελείται από ένα μόνο τμήμα και είναι αφαιρούμενο, ούτως ώστε να είναι εύκολο στη χρήση, αλλά και στο καθάρισμα, διασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη υγιεινή του. Το Στόμιο διευκολύνει επίσης το παιδί να μάθει να πίνει μόνο του ενώ προάγει την υγιή και ομαλή στοματική ανάπτυξη. Με τον νέο, καινοτόμο σχεδιασμό, η βαλβίδα ανοίγει με ελάχιστη πίεση ενώ το μωρό δεν χρειάζεται να ρουφάει συνεχώς, κάτι που ενδέχεται να προκαλέσει ζημιά στον ουρανίσκο και τα νέα δόντια. Εκτός αυτού, διαθέτει επίσης πρακτικά χερούλια για εύκολο κράτημα ώστε το μωρό σας να μάθει να πίνει εύκολα μόνο του. Τα χερούλια άλλωστε, είναι ειδικά σχεδιασμένα για να ταιριάζουν στα μικρά χεράκια του μωρού. Όλα τα προϊόντα της Αμερικανικής εταιρείας, κατασκευάζονται με βάση τα υψηλότερα κριτήρια ποιότητας και υγιεινής, και είναι απόλυτα απαλλαγμένα από την ουσία Bisphenol A, διασφαλίζοντας την απόλυτη ασφάλεια για χρήση τους από κάθε ηλικία.

Ιδρυθείσα από τη μητρική της εταιρεία, Luv n’ Care® τη δεκαετία του ’70, η Nuby αφοσιώθηκε στο να παρέχει ποιοτικά, πρωτοποριακά προϊόντα εμπνευσμένα από τη φύση, που κάνουν τη ζωή γονιών και μωρών πιο απλή, εύκολη και διασκεδαστική. Η εξειδίκευσή της καλύπτει όλα τα σημαντικά και συναρπαστικά στάδια που συναντούν οι γονείς ενώ μεγαλώνει το μωρό τους, βοηθώντας τους να πάρουν σημαντικές αποφάσεις σ’ αυτό το μοναδικό ταξίδι.

Τα προϊόντα Nuby εισάγονται στην Κύπρο από τη Marathon Trading και διατίθενται σε επιλεγμένα φαρμακεία και παιδικά καταστήματα.

Our Partners

CONTACT US

Marathon distribute

Marathon Distributors is Cyprus’ leading pharmaceutical and healthcare logistics provider with a 38% market share in pharmacies. Marathon Distributors offers high quality services along the supply chain such as warehousing, order receipt, pick and pack, distribution and repackaging.

kapakiotis

Kapakiotis & Papaellinas Ltd is a joint venture company that was formed between Ioannis M. Kapakiotis & Son Ltd and C.A.P. Papaellinas Ltd, the former distributors of GlaxoWellcome and SmithKline Beecham, whose main operation is the distribution of the GlaxoSmithKline (GSK) pharmaceuticals in Cyprus.

Alector Pharmaceuticals is a joint venture company that was formed between C.G.Papaloizou Ltd and Ioannis M. Kapakiotis & Son Ltd, the former distributors of Astra and Zeneca, to promote and distribute the AstraZeneca pharmaceuticals in Cyprus.

CONTACT US

35 Kilkis Avenue, 2234 Latsia, Cyprus

+357 22 899500

[email protected]