Η Marathon Trading παρουσιάζει στην Κυπριακή αγορά τα νέα σχέδια παγουριών της σειράς VIVA One και Sexy από την ελβετική εταιρία SIGG! Η νέα συλλογή σχεδίων ικανοποιεί κάθε ανάγκη και γούστο, πάντα με την γνωστή ποιότητα που έχει συνηθίσει χιλιάδες καταναλωτές σε όλο τον κόσμο. 

Η SIGG πιστή στην πολύχρονη παράδοσή της να προσφέρει καινοτόμα, υψίστης ποιότητας προϊόντα, διαθέτει μια μεγάλη συλλογή με λειτουργικά, ασφαλή και ανθεκτικά παγούρια, σε σειρές και σχεδιασμούς που ενθουσιάζουν. Έτσι η υφιστάμενη σειρά VIVA One, εμπλουτίζεται με τα νέα υπέροχα σε design και χρώματα σχέδια: 
•    Horses,
•    Sharkies,
•    Dinos και
•    Unicorns

Ενώ η σειρά αθλητικών παγουριών ενισχύεται και αυτή με τη σειρά της με τα νέα πολυπροπυλένια αυτή τη φορά παγούρια Sexy. Με μοναδικά design και χρώματα, λειτουργικά, ασφαλή και ανθεκτικά θα σας συντροφεύουν στην άσκησή σας, φροντίζοντας να διατηρήστε ενυδατωμένοι με ασφάλεια, όπως άλλωστε προστάζει η σωστή άσκηση.

Τα παγούρια VIVA One και Sexy είναι κατασκευασμένα από πολυπροπυλένιο, κάτι που τα κάνει να έχουν υψηλή αντοχή και ανθεκτικότητά που διαρκεί. Είναι εύκολα στη χρήση, ελαφριά και μπορούν να μεταφέρονται παντού σε κάθε σας δραστηριότητα.

Φροντίζοντας πάντα για την ασφάλειά σας και με σκοπό να εξασφαλίσει την άριστη ποιότητα και ασφάλεια στα προϊόντα της μάρκας, η SIGG κατασκευάζει παγούρια απαλλαγμένα από επιβλαβή χημικά. Είναι απαλλαγμένα από τις φθαλικές ενώσεις, τη δισφαινόλη (BPA) και άλλες οργανικές πτητικές ενώσεις (VOC).

Τα παγούρια SIGG εισάγονται στην Κύπρο από τη Marathon Trading και θα τα βρείτε σε επιλεγμένα φαρμακεία, στα καταστήματα Public, New Baby City, City of Dreams, Mothercare, Mamatoto, Petros Sports και Mavros και στην ιστοσελίδα diaperways.com.

CONTACT US

35 Kilkis Avenue, 2234 Latsia, Cyprus

+357 22 899500

[email protected]