Η σωστή ενυδάτωση αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο για μια ισορροπημένη διατροφή για την υγεία και την ευεξία μας. Το νερό είναι αναμφισβήτητα, ένα από τα πιο απαραίτητα θρεπτικά συστατικά του ανθρώπινου οργανισμού και όσο ο καιρός αρχίζει να ζεσταίνει, τόσο αυξάνονται οι ανάγκες για υγρά, ειδικά για τα παιδιά. Η αυξημένη θερμοκρασία αλλά και η αυξημένη σωματική δραστηριότητα των μικρών μας μπορεί να οδηγήσει εύκολα και γρήγορα σε αφυδάτωση. Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν, να θυμίζουμε στα παιδιά να πίνουν τακτικά νερό και άλλα κατάλληλα υγρά ειδικότερα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Η σειρά παγουριών VIVA One από την ελβετική εταιρία SIGG περιλαμβάνει παιδικά παγούρια κατασκευασμένα από διαφανές πολυπροπυλένιο κάνοντας το εύκολο να βλέπετε πάντα πόσο έχουν τα παιδιά σας ήδη πιει. Έχουν υψηλή αντοχή και ανθεκτικότητά που διαρκεί, είναι εύκολα στη χρήση, ελαφριά και μπορούν να μεταφέρονται παντού σε κάθε δραστηριότητα των μικρών σας. Τα πλαστικά παγούρια  SIGG εξασφαλίζουν 100% προστασία από διαρροές  και είναι 100% απαλλαγμένα από επιβλαβή χημικά.

Διατίθενται σε υπέροχα χρώματα και σχέδια που θα ενθαρρύνουν τα παιδιά σας να πίνουν περισσότερο νερό!

Η SIGG πάντοτε προσφέρει καινοτόμα, κορυφαίας ποιότητας προϊόντα και διαθέτει μια μεγάλη συλλογή με λειτουργικά, ασφαλή και ανθεκτικά παγούρια για όλα τα μέλη της οικογένειας φροντίζοντας πάντα για την ασφάλειά μας. Άλλωστε, όλα τα παγούρια της κατασκευάζονται με ασφαλή για τον οργανισμό υλικά, για ασφαλέστερη απόλαυση!

Τα προϊόντα SIGG εισάγονται στην Κύπρο από τη Marathon Trading. Marathon Trading
Τηλ. 22899500
www.marathontrading.com
www.facebook.com/marathontrading.cy
https://www.facebook.com/SIGG-Cyprus-353280025136314/?ref=br_rs
https://www.instagram.com/sigg_cyprus/


 

CONTACT US

35 Kilkis Avenue, 2234 Latsia, Cyprus

+357 22 899500

[email protected]