Η Marathon Trading, αναβαθμίζει τη συλλογή της στα διεθνώς αναγνωρισμένα παγούρια SIGG, προσθέτοντας σ’αυτή τις νέες χρωματικές αποχρώσεις για το 2019.

 

Η νέα συλλογή SIGG Hot & Cold One διατίθενται σε μέγεθος χωρητικότητας 0.5L και πέντε κομψά χρώματα, σε κίτρινο-μουσταρδί, γαλάζιο, χακί, φούξια και μπλε.

 

Σε συνδυασμό με το διπλό τοίχωμα από ανοξείδωτο ατσάλι, το φινίρισμα, τις κομψές γραμμές, την μεγάλη αντίσταση στη διάβρωση, ένα παγούρι SIGG είναι οικονομικά συμφέρουσα λύση αλλά και περιβαλλοντικά πιο σωστή.

 

Σχολιάζοντας την πρόσθεση της νέας χρωματικής συλλογής παγουριών SIGG Hot & Cold One στη συλλογή των προϊόντων τους, η Έλενα Καπακιώτη, διευθύνων στέλεχος της εταιρείας, ανέφερε:  “Η Marathon Trading εργάζεται συνεχώς στην εισαγωγή νέων, καινοτόμων προϊόντων, αλλά και επιλογών οι οποίες είναι φιλικές προς το περιβάλλον και ενδιαφέρουσες για τον καταναλωτή. Αυτή είναι η δική μας προσπάθεια να συμβάλλουμε στη μείωση των δισεκατομμυρίων μπουκαλιών μιας χρήσης που καταλήγουν σε χωματερές ετησίως. Μέσω των παγουριών SIGG, ενθαρρύνουμε τους καταναλωτές να κάνουν τη μετάβαση σε μια επαναχρησιμοποιήσιμη εναλλακτική λύση, με κομψά χρώματα και στυλ που αντικατοπτρίζει την δική τους  προσωπικότητα”.

 

Η Ελβετική εταιρεία κατασκευής παγουριών SIGG λειτουργεί με βαθιά περιβαλλοντική συνείδηση, προσφέροντας ποιοτικά σκεύη απαλλαγμένα από ΒPA, υψηλά σε αντοχή, καινοτομία και βιωσιμότητα.

 

Η σειρά παγουριών SIGG Hot & Cold One, η οποία θεωρείται καινοτόμα στο είδος της, είναι κατασκευασμένη από 18/8 ανοξείδωτο ατσάλι και διαθέτει μόνωση με κενό αέρος για να μπορεί να κρατήσει τα ροφήματα ζεστά ή κρύα για πολύ περισσότερες ώρες από πολλά κοινά διαθέσιμα προϊόντα στην αγορά. Συγκεκριμένα, το περιεχόμενο μπορεί να διατηρηθεί ζεστό για 10 ώρες ή κρύο για 18 ώρες.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Marathon Trading στο www.marathontrading.com

 

CONTACT US

35 Kilkis Avenue, 2234 Latsia, Cyprus

+357 22 899500

[email protected]