Back to School με ασφάλεια και SIGG!

Πανέτοιμη να εξοπλίσει και φέτος τους μαθητές με την υπέροχη συλλογή της με καινοτόμα, λειτουργικά και ανθεκτικά παγούρια, δηλώνει SIGG! Πιστή στην πολύχρονη παράδοσή της υπόσχεται και για τη νέα σχολική χρονιά να κάνει τη ζωή των παιδιών πιο εύκολή, πιο απολαυστική και κυρίως πιο ασφαλή.

Κατασκευασμένα στην Ελβετία, τα παγούρια SIGG είναι απαλλαγμένα από BPA και εξασφαλίζουν 100% προστασία από τις διαρροές χάρη στο ειδικά σχεδιασμένο καπάκι τους. Σχεδιασμένα με τρόπο που να καθίστανται όσο το δυνατόν πιο ελαφριά είναι εύκολα στη χρήση τους από τα παιδιά. Με τα αλουμινένια παγουράκια SIGG εξασφαλίζεται επίσης δροσερή και καθαρή γεύση χωρίς ίχνος μεταλλικής αίσθησης κάτι που οφείλεται στην πρωτοποριακή εσωτερική τους επένδυση, SIGG EcoCare. Η νέα γενιά της επένδυσης SIGG EcoCare είναι κατασκευασμένη από ένα συνδυασμό ασφαλών και μη τοξικών συστατικών τα οποία συναντώνται στις μεγαλύτερες εταιρίες κατασκευής συσκευασιών τροφίμων.

Την ίδια ώρα προτεραιότητα της εταιρίας είναι να κατασκευάζει παγούρια φιλικά προς το περιβάλλον εξ’ ου και τα SIGG είναι ανακυκλώσιμα, χωρίς όμως να υστερούν σε design, χρώματα και φανταστικούς παιδικούς ήρωες που τα κοσμούν εξωτερικά.

Η μεγάλη γκάμα παιδικών παγουριών που ικανοποιεί κάθε ανάγκη και γούστο απευθύνεται σε κάθε ηλικία ακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις της αγοράς.

Τα παγούρια SIGG εισάγονται στην Κύπρο από τη Marathon Trading και θα τα βρείτε στα φαρμακεία, σε επιλεγμένα καταστήματα όπως Public, Super Home Centre, Mothercare, Mamatoto, Petros Sports, City of Dreams,  και στην ιστοσελίδα www.waysexpress.com .

Τα SIGG και η Marathon Trading στηρίζουν το Σοφία για τα Παιδιά (tag @ Sophia Foundation for Children).

 

MARATHON TRADING

Λεωφόρος Κιλκίς 35, 2234 Λατσιά, Λευκωσία

22899500

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

CONTACT US

35 Kilkis Avenue, 2234 Latsia, Cyprus

+357 22 899500

[email protected]