Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει! Οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς πλησιάζουν μέρα με την ημέρα. Μήπως έφτασε η ώρα να αναζητήσεις χρήσιμα και πρακτικά δώρα για τους αγαπημένους σου φίλους, συνεργάτες και συγγενείς;

Το Ελβετικό παγούρι νερού MY-SIGG αποτελεί ένα χρήσιμο, διαχρονικό, υγιεινό και απόλυτα φιλικό προς το περιβάλλον προϊόν και ενδεχομένως το ιδανικό δώρο για κάποιον αυτές τις γιορτές.
 

Γιατί το MY-SIGG είναι ιδιαίτερο;

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα παγούρι, με υψηλή ελβετική ποιότητα κατασκευής, το οποίο αποτελεί την ιδανική λύση για όποιον κι αν αυτό απευθύνεται. Η ενυδάτωση κατά τη διάρκεια της μέρας θεωρείται απαραίτητη για όλους μας και το παγούρι MY-SIGG είναι μια καλή λύση για όσους εργάζονται πολύ ή βρίσκονται πολλές ώρες μακριά από το σπίτι.

Με τη δυνατότητα εγχάραξης με λέιζερ που προσφέρει, οποιουδήποτε ονόματος ή σχεδίου, κάνει το δώρο προσωπικό και επιθυμητό, ενώ μπορεί να αποτελέσει ένα πρώτης τάξεως εταιρικό δώρο διαφημίζοντας παράλληλα και την επιχείρησή σου.
 

Ανάμεσα στα μοναδικά χαρακτηριστικά του παγουριού SIGG περιλαμβάνονται:

• ελβετικό προϊόν με υψηλά πρότυπα ποιότητας

• κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας αλουμίνιο και ανοξείδωτο ατσάλι

• ελαφρύ και φιλικό προς το περιβάλλον

• διατηρεί αναλλοίωτη τη γεύση του νερού ή του υγρού

• δεν περιέχει επικίνδυνα χημικά όπως φθαλικές ενώσεις και δισφαινόλη

• προσφέρεται σε διαφορετικά χρώματά, σχέδια και χωρητικότητα δοχείου

• δεν υπάρχει πιθανότητα διαρροής

Ακόμα το σκέφτεσαι;
 

Διαμόρφωσε εσύ τον χαρακτήρα του παγουριού SIGG

Το SIGG αποτελεί ένα αναγνωρισμένο προϊόν σε όλο τον κόσμο. Είναι πάνω απ’ όλα όμορφα σχεδιασμένο και έχει όλα όσα χρειάζονται προκειμένου να γίνει το ιδανικό διαφημιστικό μέσο για την προώθηση της επιχείρησης σου. Μπορείς να ζητήσεις τη χάραξη του λογοτύπου σου πάνω στο μπουκάλι, τα αρχικά του ονόματος σου ή να δεις επάνω στο μπουκάλι οποιοδήποτε άλλο μήνυμα, κείμενο ή σχέδιο θεωρείς πως αρμόζει περισσότερο στην κάθε περίσταση.
 

Φυσικά, υπάρχει πλήθος χρωμάτων για να επιλέξει κανείς, αλλά και διαφορετικά σχέδια του ίδιου του μπουκαλιού, που σε συνδυασμό με τη δυνατότητα χάραξης που προσφέρεται, δημιουργούν μοναδικούς συνδυασμούς, κατάλληλους για κάθε γούστο και διάθεση!

Επίλεξε λοιπόν το δικό σου ανάμεσα σε τρία διαφορετικά είδη: Hot&Cold, Traveler και το WMB Sports!
 

Γιατί τώρα;

Το MY-SIGG αποτελεί το ιδανικό δώρο για τη γιορτινή αυτή περίοδο! Εάν στην παρέα ή στη δουλειά σου συνηθίζετε να ανταλλάσσετε δώρα ή διατηρείτε την παράδοση του Secret Santa, τότε τί καλύτερο από το παγούρι SIGG; Πρόκειται για ένα προϊόν με στυλ, που αποτελεί το καλύτερο δώρο για μικρούς και μεγάλους!
 

Φτιάξε το τώρα στο www.my-sigg.com!

CONTACT US

35 Kilkis Avenue, 2234 Latsia, Cyprus

+357 22 899500

[email protected]