inner epanaxrisimopoioumeno pagouri gia aksiopisti prostasia

Αυτή την δύσκολη εποχή τα μέτρα προσωπικής υγιεινής είναι περισσότερο από ποτέ αναγκαία, τόσο για την δική μας προστασία όσο και των παιδιών μας. Το επαναχρησιμοποιήσιμο παγούρι SIGG είναι ελαφρύ, κατασκευασμένο με τα υψηλά ποιοτικά πρότυπα της ελβετικής βιομηχανίας και μπορεί να μεταφερθεί εύκολα στη δουλειά, στο γυμναστήριο, στην εξωτερική άσκηση και στο σχολείο.  

Πρόκειται για ένα προϊόν με διεθνή αναγνώριση καθώς, εκτός από τα βραβεία που έχει στο ενεργητικό του, περιλαμβάνεται στη συλλογή του Μουσείου Μοντέρνας Τέχνης (ΜΟΜΑ) της Νέας Υόρκης. Είναι ασφαλές, αδιάβροχο, ιδανικό για ζεστά ή κρύα ροφήματα και με καινοτόμο σχεδιασμό που μας επιτρέπει να το μεταφέρουμε με μόνο ένα δάκτυλο.

Για τα παιδιά είναι ιδανικό καθώς μπορεί να καθαριστεί το παγούρι τους σωστά, έτσι ώστε να μην εκτίθενται σε κινδύνους που ελλοχεύουν στα αντικείμενα μίας χρήσης. Μπορούν να επιλέξουν μέσα από μια μεγάλη σειρά χαρούμενων σχεδίων και το SIGG KIDS να γίνει ένα από τα πιο αγαπημένα τους αξεσουάρ για το σχολείο.  

kai oi enilikes exoun tin efkairia

Αλλά και οι ενήλικες έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν από μια μεγάλη συλλογή σχεδίων και χρωμάτων. Η προηγμένη τεχνολογία των SIGG Traveller, SIGG Hot&Cold One και SIGG WMB Sport τα καθιστά ως την πιο αξιόπιστη επιλογή για το γραφείο και την καθημερινή άσκηση. 

  • Τα SIGG διατίθενται στα φαρμακεία, online μέσω του waysexpress.com , public-cyprus.com.cy, superhome.com.cy και σε επιλεγμένα καταστήματα. 



Εισαγωγή / Διανομή 

MARATHONTRADING 

Λεωφόρος Κιλκίς 35, 2234 Λατσιά , Λευκωσία 

22899500 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

CONTACT US

35 Kilkis Avenue, 2234 Latsia, Cyprus

+357 22 899500

[email protected]