Λίγες μέρες μένουν μέχρι την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και είναι μια καλή ευκαιρία να βοηθήσετε τα παιδιά σας να αποκτήσουν ωφέλιμες συνήθειες για να ενισχύσουν τον οργανισμό τους και να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στη νέα καθημερινότητα. Μία από αυτές τις συνήθειες είναι η συχνή κατανάλωση νερού.

Inner 1 2

Το νερό προσφέρει πολύ περισσότερα στον οργανισμό μας από το να μας ξεδιψά. Το νερό λειτουργεί ως ένας μηχανισμός δροσισμού, μεταφέρει υγρά και θρεπτικά στοιχεία και βελτιώνει τη διαδικασία της πέψης. Το νερό έχει επίσης θετικό αντίκτυπο και στις γνωστικές λειτουργίες σε παιδιά και ενήλικες, καθώς μας βοηθά να έχουμε ένα καθαρό μυαλό, οξυγονώνει τον εγκέφαλό μας και έτσι μας βοηθά στο να αφομοιώσουμε καλύτερα όσα μαθαίνουμε.

Γνωρίζατε ότι τα παιδιά είναι πιο επιρρεπή στην αφυδάτωση σε σχέση με τους ενήλικες;

Αυτό συμβαίνει διότι τα παιδιά ιδρώνουν περισσότερο από τους ενήλικες και το δέρμα τους είναι περισσότερο εκτεθειμένο στη θερμότητα. Επίσης, τα παιδιά είναι πιο πιθανό να μην νιώσουν το αίσθημα της δίψας καθώς είναι απασχολημένα με τα παιχνίδια τους και τις διάφορες δραστηριότητες στο σχολείο τους.

Η λύση;

Inner 2 1

Αγοράστε στο παιδί σας ένα από τα επαναχρησιμοποιούμενα και φιλικά προς το περιβάλλον παγούρια SIGG. Τα παγούρια αυτά είναι υψηλής ποιότητας, κατασκευασμένα στην Ελβετία, απαλλαγμένα από BPA, ελαφριά και διατίθενται σε διασκεδαστικά χρώματα και σχέδια που τα καθιστούν ιδιαίτερα ελκυστικά στα παιδιά.

Καθώς λοιπόν, η συχνή ενυδάτωση είναι πολύ σημαντική για τα παιδιά, έχουμε συγκεντρώσει 3 απλούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να βοηθήσετε τα παιδιά σας να μείνουν ενυδατωμένα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

1. Συζητήστε με τα παιδιά σας για τη σημασία της ενυδάτωσης

Η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς είναι μια καλή ευκαιρία να μιλήσετε στο παιδί σας για το πόσο σημαντικό είναι το νερό για τον οργανισμό μας, τα πλεονεκτήματα που μας προσφέρει αλλά και το πόσο νερό θα πρέπει να πίνουν κάθε μέρα.

2. Δώστε γεύση στο νερό και κάντε τη διαδικασία διασκεδαστική

Τα παιδιά πολλές φορές ξεχνούν να πίνουν νερό και αρκετές φορές προτιμούν στη θέση του να πίνουν χυμούς ή άλλα ροφήματα, πιο γευστικά και δροσερά. Δώστε λοιπόν μια ευχάριστη γεύση στο νερό και παρακινήστε το παιδί σας να το δοκιμάσει. Μπορείτε να ξεκινήσετε προσθέτοντας διάφορα κομμάτια από φρούτα ή βότανα τα οποία θα αλλάξουν το χρώμα του νερού και θα του δώσουν μια πιο γλυκιά γεύση. Προσθέστε πάγο για δροσιά και περισσότερη ενυδάτωση. Μπορείτε να φτιάξετε παρέα το ρόφημα νερού και να διασκεδάσετε με τη διαδικασία!

3. Κάντε τους δώρο ένα μοναδικό, επαναχρησιμοποιούμενο και φιλικό προς το περιβάλλον παγούρι υψηλής ελβετικής ποιότητας

Inner 3 2

Ενθαρρύνετε το παιδί σας να έχει συνεχώς μαζί του ένα επαναχρησιμοποιούμενο παγούρι από τη συλλογή της SIGG kids. Τα παγούρια αυτής της σειράς απευθύνονται σε παιδιά κάθε ηλικίας και θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε χρώματα αλλά και σε ιδιαίτερα σχέδια. Ακόμη, θα βρείτε παγούρια με τους αγαπημένους ήρωες της Disney.

Τα παγούρια της SIGG είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένα φαρμακεία και στα καταστήματα PublicSuperhome Centre, Era Department StoresMothercarePetrosSports, NewBabyCity, και online στο WaysExpress.com. Δείτε τον χάρτη για όλα τα καταστήματα εδώ

Η Marathon Trading είναι ο αποκλειστικός διανομέας των παγουριών SIGG στην Κύπρο. Μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες στο 22 899500.

CONTACT US

35 Kilkis Avenue, 2234 Latsia, Cyprus

+357 22 899500

[email protected]