Η πασίγνωστη Ελβετική εταιρία SIGG τώρα προσφέρει το λεπτό, κομψό και πρακτικό παγούρι SIGG Hot & Cold ONE σε νέα και εντυπωσιακά χρώματα που ξεχωρίζουν! Διατίθεται στα χρώματα: Blush, Night, Glacier,Scarlet και Shade.

Το SIGG Hot & Cold ONE είναι ένα παγούρι φτιαγμένο από ανοξείδωτο ατσάλι (stainless steel) υψηλής ποιότητας, δεν περιέχει BPA ή BPS και επιτρέπει την εύκολη κατανάλωση ροφημάτων σε οποιοδήποτε περιβάλλον όπως στις μεγάλες διαδρομές στο αυτοκίνητό σας, στην εκδρομή σας, στις αθλητικές σας δραστηριότητες. Έχει ασφαλές κλείδωμα μετά τη χρήση οπότε δεν διαρρέει το ρόφημά σας όταν το μεταφέρετε σε σακίδιο ή τσάντα.

Το καινοτόμο καπάκι ONE είναι εμπνευσμένο από το κλασσικό σχήμα του SIGG και έχει σχεδιαστεί για να είναι ακόμη πιο άνετο στη χρήση αφού είναι το πρώτο παγούρι της εταιρείας που μπορεί να ανοίξει και να κλείσει με ένα μόνο χέρι. Απλά μεταφέρετε, ανοίξτε, πιείτε, κλείστε και σφραγίστε -όλα με ένα χέρι!

Ο πρωτοπόρος σχεδιασμός του συγκεκριμένου παγουριού διασφαλίζει ότι τα ροφήματά σας θα παραμείνουν στην ιδανική θερμοκρασία για πολλές ώρες ώστε να απολαμβάνετε το ρόφημά σας όπως ακριβώς το θέλετε. Άλλωστε έχει τη δυνατότητα να κρατήσει το ρόφημά σας ζεστό για 12 ώρες και κρύο για 20 ώρες. Επίσης το ενσωματωμένο φίλτρο του το καθιστά ιδανικό για φύλλα τσαγιού, τζίντζερ, κομμάτια φρούτων ή και καφέ αφού το φίλτρο μπορεί απλά να αφαιρεθεί. Το διπλό του τοίχωμα σε συνδυασμό με το εύκολο στη χρήση άνοιγμά του, το οποίο μπορεί να επιτευχθεί με μόνο ένα χέρι, είναι αυτά που καθιστούν το SIGG Hot & Cold ONE ένα πραγματικό «σύντροφο» σε κάθε διαδρομή. Εξερευνήστε τα νέα χρώματα της συλλογής, επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει και απολαύστε το ρόφημά σας με απόλυτο στυλ!

Τα προϊόντα SIGG εισάγονται στην Κύπρο από τη Marathon Trading.

Marathon Trading
Τηλ. 22899500
www.marathontrading.com
www.facebook.com/marathontrading.cy
https://www.facebook.com/SIGG-Cyprus-353280025136314/?ref=br_rs
https://www.instagram.com/sigg_cyprus/

 

CONTACT US

35 Kilkis Avenue, 2234 Latsia, Cyprus

+357 22 899500

[email protected]