Η ελβετική εταιρία SIGG παρουσιάζει τη συλλογή παγουριών της για το 2016, που ικανοποιεί κάθε ανάγκη και γούστο, πάντα με την γνωστή ποιότητα που έχει συνηθίσει χιλιάδες καταναλωτές σε όλο τον κόσμο.

Πιστή στην πολύχρονη παράδοσή της να προσφέρει καινοτόμα, υψίστης ποιότητας προϊόντα, η SIGG παρουσιάζει τη νέα της συλλογή με λειτουργικά, ασφαλή και ανθεκτικά παγούρια, σε σειρές και σχεδιασμούς που ενθουσιάζουν.

Τα παιδιά θα υποδεχτούν με χαρά τους καινούριους τους φίλους όπως τους Frozen… Έλσα, Όλαφ και Άννα, τον Baymax, τον Jake τον πειρατή, τους ήρωες των Cars, Lion King, Inside Out, Jungle Book και αμέτρητους άλλους. Η σειρά Star Wars κρατά τη Δύναμη κοντά σας! Η σειρά SIGG HOT & COLD, εμπλουτίζεται με την SIGG HOT & COLD Accent Colors Collection που είναι ο απόλυτος συνδυασμός της κομψότητας του αλουμινίου, με την αντίθεση που παρέχεται από τα κλασσικά χρώματα της SIGG. Ο καινοτόμος τρόπος μόνωσης αλλά και τα κορυφαίας ποιότητας υλικά κατασκευής διασφαλίζουν ότι τα ροφήματά σας θα παραμείνουν στην ιδανική θερμοκρασία για πολλές ώρες, ώστε να μπορείτε να έχετε μαζί σας το ρόφημα που θέλετε, όπως ακριβώς το θέλετε!

Στη μοναδικότητα των παγουριών SIGG προσθέτει και η πρωτοποριακή εσωτερική τους επένδυση, SIGG EcoCare, η οποία διασφαλίζει τη δροσερή, καθαρή γεύση των ροφημάτων σας. Η SIGG EcoCare επένδυση είναι ένας συνδυασμός ασφαλών, μη τοξικών υλικών, χωρίς φθαλικές ενώσεις, δισφαινόλη (BPA), ή άλλες οργανικές πτητικές ενώσεις (VOC) και διασφαλίζει την ανώτατη ποιότητα και ασφάλεια στα προϊόντα της μάρκας.

Τα παγούρια SIGG εισάγονται στην Κύπρο από τη Marathon Trading και διατίθενται σε επιλεγμένα φαρμακεία και στα παιδικά καταστήματα New Baby City, City of Dreams, Mothercare και Mamatoto.

CONTACT US

35 Kilkis Avenue, 2234 Latsia, Cyprus

+357 22 899500

[email protected]