Η Marathon Trading, μαζί με την εταιρεία που αντιπροσωπεύει, τη SIGG, έχουν λανσάρει το συλλεκτικό αθλητικό παγούρι SIGG WMB Sport του OPAP Limassol Marathon GSO. Το παγούρι είναι ειδικά σχεδιασμένο για αθλητές, αλλά και όλους όσους ασχολούνται με τον αθλητισμό. 
Η καινοτόμα κατασκευή όλων των παγουριών της SIGG καθώς και η άριστη ποιότητα των υλικών τους, είναι τα στοιχεία που τα καθιστούν τόσο ξεχωριστά στο είδος τους. Κατασκευασμένα στην Ελβετία, με απλό σχεδιασμό και ένα καπάκι που συνδυάζει το κλασικό άνοιγμα με ένα πιο πλατύ λαιμό, τα SIGG έχουν αγαπηθεί σε ολόκληρο τον κόσμο.
Οι χαρακτηριστικές αυλακώσεις που φέρουν τα παγούρια WMB Sports στο πλάι, παρέχουν εξαιρετικό κράτημα ενόσω απολαμβάνετε το δροσιστικό σας ρόφημα, καθιστώντας τα έναν αξιόπιστο «σύμμαχο» για τις αθλητικές σας εξορμήσεις! 
Και αυτή η συλλογή ακολουθεί τις άριστες προδιαγραφές που έχει εφαρμόσει από την πρώτη ημέρα η SIGG, ενώ όλα τα παγούρια SIGG είναι 100% απαλλαγμένα από οιστρογονική δράση, BPA, BPF, BPS, φθαλικές ενώσεις, PVC και πολυανθρακικά.
Παράλληλα, η Marathon Trading δίνει την ευκαιρία σε 8 τυχερούς, να κερδίσουν από 1 συλλεκτικό παγούρι του OPAP Limassol Marathon GSO, λαμβάνοντας μέρος στον διαγωνισμό που διεξάγεται στη σελίδα της εταιρείας στο Facebook, στο www.facebook.com/marathontrading.cy. Οι τυχεροί θα ανακοινωθούν στις 24 Μαρτίου 2016.

Τα παγούρια SIGG εισάγονται στην Κύπρο από τη Marathon Trading και διατίθενται σε επιλεγμένα φαρμακεία, στα παιδικά καταστήματα New Baby City, City of Dreams, Mothercare, και Mamatoto, καθώς και στα αθλητικά καταστήματα Mavros, Prive Sports και Petros Sports.

CONTACT US

35 Kilkis Avenue, 2234 Latsia, Cyprus

+357 22 899500

[email protected]