Η Marathon Trading παρουσιάζει τα νέα σχέδια παγουριών για το 2017 της ελβετικής εταιρίας SIGG! Η νέα συλλογή σχεδίων ικανοποιεί κάθε ανάγκη και γούστο, πάντα με την γνωστή ποιότητα που έχει συνηθίσει χιλιάδες καταναλωτές σε όλο τον κόσμο.

Στην παρέα της Frozen… Έλσα, του Όλαφ και της Άννας, του Jake του πειρατή, των ηρώων των Cars, του Lion King, έρχονται να φέρουν περισσότερη χαρά στα παιδιά η Dory, η Πεντάμορφη και το Τέρας, η Minnie Mouse, ο Donald  Duck, οι τεράστιοι Δεινόσαυροι, τα μοναδικά Racing Cars καθώς και τα παγούρια με θέμα το ποδόσφαιρο!  Η σειρά Star Wars κρατά ακόμη τη Δύναμη κοντά σας!

Στη μοναδικότητα των παγουριών SIGG προσθέτει και η πρωτοποριακή εσωτερική τους επένδυση, SIGG EcoCare, η οποία διασφαλίζει τη δροσερή, καθαρή γεύση των ροφημάτων των παιδιών σας. Η SIGG EcoCare επένδυση είναι ένας συνδυασμός ασφαλών, μη τοξικών υλικών, χωρίς φθαλικές ενώσεις, δισφαινόλη (BPA), ή άλλες οργανικές πτητικές ενώσεις (VOC) και διασφαλίζει την ανώτατη ποιότητα και ασφάλεια στα προϊόντα της μάρκας.

Για τους μεγαλύτερους, η σειρά SIGG HOT & COLD θα διατηρήσει τα ροφήματά σας ζεστά ή κρύα για ώρες με την μοναδική κατασκευή με διπλό τοίχωμα από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι!

Τα παγούρια SIGG εισάγονται στην Κύπρο από τη Marathon Trading και θα τα βρείτε σε επιλεγμένα φαρμακεία, στα καταστήματα Public, New Baby City, City of Dreams, Mothercare, Mamatoto, Petros Sports και Mavros και στην ιστοσελίδα diaperways.com.

CONTACT US

35 Kilkis Avenue, 2234 Latsia, Cyprus

+357 22 899500

[email protected]