Η Medela Κύπρου και φέτος είναι περήφανος χορηγός στον Ταυτόχρονο Μητρικό Θηλασμό που θα διεξαχθεί το Σάββατο 07 Οκτωβρίου σε όλες τις πόλεις της Κύπρου από τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Μητρικού Θηλασμού «Δώρο Ζωής».

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργού Υγείας και της Εθνικής Επιτροπής Μητρικού Θηλασμού Κύπρου και εντάσσεται στο πλαίσιο των προωθητικών ενεργειών της Παγκόσμιας Συμμαχίας Δράσης για το Μητρικό Θηλασμό (WABA). Πρόκειται για μία πρωτοβουλία με διεθνή χαρακτήρα, καθώς αντίστοιχες εκδηλώσεις πραγματοποιούνται από υποστηρικτές του θηλασμού σε πάνω από 518 κέντρα παγκοσμίως.

H Medela είναι ένας παγκόσμιος κολοσσός με προηγμένα προϊόντα θηλασμού με παρουσία σε 100 και πλέον χώρες. Η αποστολή της είναι μία και μοναδική: να βελτιώνει συνεχώς την ποιότητα ζωής τόσο για τις νέες μαμάδες όσο και για τα μωράκια τους μέσα από τεχνολογικά προηγμένα προϊόντα μητρικού θηλασμού. Όλες οι έρευνες και οι τεχνολογίες της επικεντρώνονται σε ένα και μοναδικό σκοπό: να στρέψει όλο και περισσότερες νέες μαμάδες προς το θείο δώρο του μητρικού θηλασμού!

Η Medela προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις, για τις μητέρες που θηλάζουν, βασισμένες σε τεκμηριωμένες επιστημονικές έρευνες. Η ελβετική εταιρία προσφέρει μια ευρεία ποικιλία προϊόντων για την άντληση μητρικού γάλακτος, τη συλλογή, την αποθήκευση και διαχείρισή του, προϊόντα σίτισης καθώς και προϊόντα για τη φροντίδα του στήθους της μητέρας βελτιώνοντας έτσι την υγεία των βρεφών αλλά και των μαμάδων με τις ευεργετικές ιδιότητες του μητρικού γάλακτος.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλα τα προϊόντα της Medela στον κατάλογο προϊόντων της Marathon Trading εδώ.

Η Marathon Trading εισάγει τα προϊόντα Medela στην Κύπρο από το 2007 και βελτιώνει την ποιότητα ζωής για τις νέες μαμάδες της Κύπρου και για τα μωράκια τους. Θα βρείτε τη σειρά προϊόντων της Medela στα φαρμακεία, στα παιδικά καταστήματα New Baby City, Mothercare, Mamatoto, City of Dreams, Bambina και στην ιστοσελίδα diaperways.com.

CONTACT US

35 Kilkis Avenue, 2234 Latsia, Cyprus

+357 22 899500

[email protected]