Όταν μία μητέρα δίνει στο μωρό της το μητρικό γάλα και με μπιμπερό (δεν θηλάζει δηλαδή αποκλειστικά με το στήθος), το μωρό ενδέχεται να συνηθίσει στην ευκολία της ροής του μπιμπερό και λίγο αργότερα να απαρνηθεί το στήθος. Η Medela έρχεται να δώσει τη λύση με το μοναδικό αυτό μπιμπερό! Οι συνηθισμένες θηλές μπιμπερό εξαναγκάζουν το βρέφος να αλλάξει τη φυσική του, ενστικτώδη συμπεριφορά θηλασμού, ωστόσο, με το ειδικό μπιμπερό Calma το βρέφος μπορεί να αναπνέει, να θηλάζει και να κάνει παύσεις όπως ακριβώς και στο στήθος, χωρίς να αναγκάζεται να υιοθετήσει μια νέα
τεχνική. Έτσι, με το Calma το μωρό διατηρεί το φυσικό ρυθμό θηλασμού και η μετάβαση από το στήθος στη θηλή και το αντίστροφο είναι ευκολότερη. 

Η Medela υποστηρίζει τις μητέρες κατά τη διάρκεια της εμπειρίας τους με τον μητρικό θηλασμό από το 1961 με τον Όμιλο Μητρικού Θηλασμού μέσα από εντατικές επιστημονικές έρευνες, παρέχοντας μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων και υπηρεσιών ώστε να κάνει το μητρικό θηλασμό ευκολότερο.

Βρείτε το μπιμπερό Medela Calma, την εναλλακτική λύση για τις μητέρες που επιθυμούν να σιτίσουν τα βρέφη τους με μητρικό γάλα, στα φαρμακεία και στα παιδικά καταστήματα New Baby City, City of Dreams, Mothercare και Mamatoto. 

Τα προϊόντα Medela εισάγονται στην Κύπρο αποκλειστικά από την Marathon Trading. 

CONTACT US

35 Kilkis Avenue, 2234 Latsia, Cyprus

+357 22 899500

[email protected]