Η Medela υποστηρίζει τις μητέρες κατά τη διάρκεια του μητρικού θηλασμού και παρέχει μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων και υπηρεσιών ώστε να κάνει το μητρικό θηλασμό ευκολότερο. Ακόμα και όταν υπάρχουν δυσκολίες στο μητρικό θηλασμό η Medela παρέχει λύσεις για την άντληση του μητρικού γάλακτος αλλά και τη σίτιση των βρεφών με αυτό, βελτιώνοντας έτσι την υγεία των βρεφών με τις ευεργετικές ιδιότητες του μητρικού γάλακτος.

Η Medela οδηγείται πάντα από την έρευνα και την καινοτομία. Γι’ αυτό το λόγο οι άνθρωποι της Medela δίνουν μεγάλη βαρύτητα στην τεκμηριωμένη έρευνα για την ανάπτυξη των προϊόντων της. Αυτό τους επιτρέπει να αναπτύσσουν πρωτοποριακά προϊόντα μητρικού θηλασμού.

Το σώμα μιας μητέρας κατά τη διάρκεια της κύησης προετοιμάζεται για τα νέα δεδομένα και τις νέες εμπειρίες που θα βιώσει μαζί με το σύντροφό της! Με την πάροδο του χρόνου θα διαπιστώσετε και εσείς οι ίδιες ότι δεν υπάρχει τίποτε πιο υπέροχο από την μητρότητα και το χαμόγελο του σπλάχνου σας. Τα βιώματά σας ως μητέρα θα είναι έντονα, και θα γίνουν ακόμα πιο έντονα όταν θα θηλάζετε το μικρό σας αγγελούδι. Ο μητρικός θηλασμός είναι μια μοναδική εμπειρία και η Medela είναι συνοδοιπόρος και αρωγός σε αυτή την απίστευτη διαδρομή. 

Μάθετε για το μητρικό θηλασμό και πώς μπορεί η Medela να βοηθήσει, μέσα από το ανανεωμένο εγχειρίδιο θηλασμού εδώ:

CONTACT US

35 Kilkis Avenue, 2234 Latsia, Cyprus

+357 22 899500

[email protected]