Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 18 και 19 Μαρτίου 2017, ο 11ος ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού – ΓΣΟ στο Μόλο της Λεμεσού. Ελκύοντας χιλιάδες αθλητές και ερασιτέχνες από όλη την Κύπρο, την Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο, ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού – ΓΣΟ συνεχίζει να ενισχύει τη φήμη του ανά το παγκόσμιο, με συμμετοχές από την Ευρώπη μέχρι την Αμερική και την Ασία. Με γύρω στις 15 χιλιάδες δρομείς, αποτέλεσε για άλλη μια φορά μία από τις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις που διεξάγονται στην Κύπρο. Φέτος, το νήμα του ΟΠΑΠ Μαραθώνιου Λεμεσού – ΓΣΟ έκοψε πρώτος στους άνδρες ο Κενυάτης Kiyeng Edwin Kiprop, με χρόνο 2:15:04 και στις γυναίκες η Gladys Jepkurui Biwott, με χρόνο 02:40:41 !

Ως Χρυσός χορηγός του ΟΠΑΠ Μαραθώνιου Λεμεσού ΓΣΟ, η Ice Power στήριξε έμπρακτα για άλλη μια φορά τον αθλητισμό και την προαγωγή της καλής υγείας προσφέροντας προϊόντα κρυοθεραπείας για άμεση ανακούφιση των αθλητών. Για να επιτευχθεί η προσπάθεια ολοκλήρωσης ενός Μαραθώνιου δρόμου, απαιτείται σκληρή προσπάθεια που προκαλεί σωματική κατάπτωση στους αθλητές. Η Ice Power με τα υψηλής ποιότητας προϊόντα που διαθέτει, αποτελεί την πρώτη επιλογή για άμεση ανακούφιση από τυχόν πόνους εξαιτίας της επίπονης προσπάθειας που απαιτείται για την ολοκλήρωση ενός Μαραθώνιου δρόμου. Ομάδα εξειδικευμένων φυσιοθεραπευτών της Ice Power, σε συνεργασία με το Κέντρο Φυσιοθεραπείας Νικολίνας Παπαγεωργίου ήταν στο σημείο τερματισμού και προσέφερε απλόχερα άμεση βοήθεια στους συμμετέχοντες του Μαραθώνιου .

Η κρυοθεραπεία είναι μία από τις παλιές και αποτελεσματικές μεθόδους θεραπείας για τραύματα στους μαλακούς ιστούς. Στην αθλητιατρική, μάλιστα, η ψύξη χρησιμοποιείται με εξαιρετικά αποτελέσματα, ενώ σήμερα είναι η γενικά αποδεκτή μέθοδος θεραπείας για τραύματα στους μαλακούς ιστούς αλλά και για τους πόνους.

Η Ice Power Cyprus και η Marathon Trading δεσμεύονται ότι θα συνεχίσουν να είναι σταθεροί υποστηρικτές εκδηλώσεων που προάγουν τη φυσική άσκηση και τον αθλητισμό, δίνοντας δυναμικά το «παρών» τους σε ανάλογες αθλητικές διοργανώσεις.

Δείτε το εντυπωσιακό video και επιλεγμένεςφωτογραφίεςαπό την παρουσία μας στον αγώνα στη σελίδα μας στο Facebook.

CONTACT US

35 Kilkis Avenue, 2234 Latsia, Cyprus

+357 22 899500

[email protected]