Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 23 Απριλίου το 6ο PETROLINA Κλήρου Ατόβρυση Challenge από το σωματείο δρομέων Δρό.Με.Α Racing και το Κοινοτικό Συμβούλιο Κλήρου. Η Ice Power στήριξε έμπρακτα για άλλη μια φορά τον αθλητισμό και την προαγωγή της καλής υγείας προσφέροντας προϊόντα κρυοθεραπείας για άμεση ανακούφιση των αθλητών.

Στον αγώνα έλαβαν μέρος πέραν των 400 αθλητών σε διάφορες διαδρομές μέσα στη φύση και περιελάμβανε διάφορα αγωνίσματα για όλες τις ηλικίες. 

Ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας του Δρό.Με.Α Racing, Μάκης Κουννίδης, ανέφερε σχετικά: «Το 6ο PETROLINA Κλήρου Ατόβρυση Challenge αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για μια εξόρμηση στη φύση για όλη την οικογένεια, καθώς περιλαμβάνει διάφορα αγωνίσματα για όλες τις ηλικίες. Ουσιαστικά είναι μια μεγάλη αθλητική γιορτή, την οποία αφιερώσαμε στην Europa Donna και στον αγώνα που δίνει για την ευαισθητοποίηση και σωστή ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού».

Συμπληρωματικά η Managing Director της Marathon Trading, αποκλειστική αντιπροσώπου της Ice Power στην Κύπρο, τόνισε πως: «Η Ice Power με τα υψηλής ποιότητας προϊόντα που διαθέτει, αποτελεί την πρώτη επιλογή για άμεση ανακούφιση από τυχόν πόνους εξαιτίας της επίπονης προσπάθειας που απαιτείται για την ολοκλήρωση ενός αγώνα δρόμου. Έτσι η σημερινή διοργάνωση ήταν η καλύτερη περίσταση για να είναι εδώ το Ice Power».

Η εκδήλωση ήταν υπό την αιγίδα της ΚΟΕΑΣ.

CONTACT US

35 Kilkis Avenue, 2234 Latsia, Cyprus

+357 22 899500

[email protected]