Μεγάλες αγωνιστικές συγκινήσεις έζησαν οι 400 δρομείς όλων των ηλικιών που έλαβαν μέρος στους πρόσφατους ορεινούς αγώνες της Δρό.Με.Α Racing στο Τρόοδος! Συγκεκριμένα, κάθε προσδοκία ξεπέρασε η συμμετοχή δρομέων στον 8ο Ice Power Troodos Green Race 15 km, ο οποίος έχει καταστεί θεσμός, μιας και ξεκίνησε ως ο πρώτος στην ιστορία ορεινός αγώνας στην Κύπρο. Οι διαδρομές προσέφεραν στους διαγωνιζόμενους φανταστική θέα περιμετρικά της κορυφής του Τροόδους. Παράλληλα, οι δρομείς είχαν να ξεπεράσουν μεγάλες προκλήσεις όπως η μορφολογία του εδάφους, κάτι που απαιτούσε συνεχή έλεγχο των βηματισμών καθώς και ψηλά επίπεδα συγκέντρωσης. Νικητές στον αγώνα αναδείχθηκαν οι Javier Morelli και Shan Mansfield, σε άντρες και γυναίκες, αντίστοιχα.

Τους τερματισμούς ακολούθησαν οι απονομές των επάθλων, ενώ οι δρομείς είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν φρούτα, αθλητικά ποτά και φυσικά άφθονο νερό.

Μέγας Χορηγός του 8ου Ice Power Troodos Green Race 15 km ήταν η Ice Power Cyprus. Το Ice Power δίνει τη λύση στον μυϊκό πόνο, μικροτραυματισμούς, οιδήματα και φλεγμονές, προσφέροντας άμεση κρυοθεραπεία, μια αποτελεσματική μέθοδο θεραπείας για τραύματα στους μαλακούς ιστούς αλλά και για τους πόνους. Επιπλέον, η κρυοθεραπεία που προσφέρεται μέσω της σειράς προϊόντων Ice Power ενδείκνυται για την αντιμετώπιση του πόνου και των φλεγμονών στις αρθρώσεις, τη βελτίωση της κινητικότητας και την ανακούφιση από οιδήματα.

Η σειρά προϊόντων Ice Power είναι διαθέσιμη σε διάφορες μορφές και εισάγονται στην Κύπρο από την Marathon Trading. Τα προϊόντα Ice Power θα τα βρείτε μόνο στα φαρμακεία.

Για τα πλήρη αποτελέσματα και φωτογραφικό υλικό: www.dromearacing.com

CONTACT US

35 Kilkis Avenue, 2234 Latsia, Cyprus

+357 22 899500

[email protected]