Μοναδικές αθλητικές στιγμές έζησαν όσοι έλαβαν μέρος στο 2ο GARMIN CYPRUS TROODOS MARATHON 2018. Πρόκειται για μια δοκιμασία τόσο των ψυχικών όσο και των σωματικών δυνάμεων των δρομέων. Όσοι έλαβαν μέρος λένε πως ήταν μια μοναδική εμπειρία, αφού η διαδρομή διαπερνούσε την πανέμορφη φύση του Τροόδους, μέσα από ποτάμια και το απέραντο πράσινο. Οι νικητές του 2nd Troodos Marathon 42.2km αναδείχθηκαν οι Δημήτρης Δημητρίου και Γιάννα Φυσέντζου, σε άντρες και γυναίκες, αντίστοιχα. Στο 9th Troodos Green Race 15km  νικητές αναδείχτηκαν ο Ben Rothery στους άντρες και η Shan Mansfield στις γυναίκες.

 

Τους τερματισμούς ακολούθησαν οι απονομές των επάθλων, ενώ οι δρομείς είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν φρούτα, αθλητικά ποτά και φυσικά άφθονο νερό.

 

Τo ICE POWER ήταν όπως πάντα παρών, ως υποστηρικτής όλης αυτής της προσπάθειας, προσφέροντας στήριξη και ανακούφιση στους δρομείς. Τα προϊόντα Ice Power δίνουν τη λύση στον μυϊκό πόνο,  σε μικροτραυματισμούς, οιδήματα και φλεγμονές, προσφέροντας άμεση κρυοθεραπεία, μια αποτελεσματική μέθοδο θεραπείας για τραύματα στους μαλακούς ιστούς αλλά και για τους πόνους. Επιπλέον, η κρυοθεραπεία που προσφέρεται μέσω της σειράς προϊόντων Ice Power ενδείκνυται για την αντιμετώπιση του πόνου και των φλεγμονών στις αρθρώσεις, τη βελτίωση της κινητικότητας και την ανακούφιση από οιδήματα.

 

Η σειρά προϊόντων Ice Power είναι διαθέσιμη σε διάφορες μορφές και εισάγονται στην Κύπρο από την Marathon Trading. Τα προϊόντα Ice Power θα τα βρείτε μόνο στα φαρμακεία.

 

Για τα πλήρη αποτελέσματα και φωτογραφικό υλικό: www.dromearacing.com

 

Marathon Trading

www.marathontrading.com

www.facebook.com/marathontrading.cy

CONTACT US

35 Kilkis Avenue, 2234 Latsia, Cyprus

+357 22 899500

[email protected]