Η καλαθόσφαιρα είναι σήμερα ένα από τα πιο δημοφιλή αθλήματα στον κόσμο. Οι αθλητές αντιμετωπίζουν συχνά μικροτραυματισμούς, θλάσεις και μυϊκούς πόνους οι οποίοι χρειάζονται άμεση αντιμετώπιση. 

Η ICE POWER είναι περήφανος χορηγός της καλαθοσφαιρικής ομάδας του Απόλλωνα για την αθλητική περίοδο 2018-2019 και βρίσκεται κοντά στους καλαθοσφαιριστές για να δώσει τη λύση σε τυχόν τραυματισμούς και μυϊκούς πόνους. Η ομάδα του Απόλλωνα συμμετέχει ανελλιπώς στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας διαγράφοντας ανοδική και πρωταγωνιστική πορεία από τη μέρα ίδρυσής της.

Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα κρυοθεραπείας που προσφέρονται μέσω της σειράς ICE POWER, ενδείκνυνται για την αντιμετώπιση του μυϊκού πόνου, της φλεγμονής και των οιδημάτων.  Τα προϊόντα της ICE POWER αποτελούν την πρώτη επιλογή για άμεση ανακούφιση από τυχόν πόνους, εξαιτίας της επίπονης προσπάθειας που απαιτείται για την ολοκλήρωση ενός καλαθοσφαιρικού αγώνα.

Η ICE POWER Cyprus και η Marathon Trading όπως πάντα συνεχίζουν να είναι σταθεροί υποστηρικτές αθλητικών δραστηριοτήτων που προάγουν τη φυσική άσκηση και τον αθλητισμό.

Τα ICE POWER εισάγονται στην Κύπρο από την Marathon Trading και θα τα βρείτε σε όλα τα φαρμακεία.

 

Marathon Trading

Λεωφόρος Κιλκίς 35, 2234 Λατσιά, Λευκωσία.

Τηλ. 22899500

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

www.marathontrading.com 

www.facebook.com/marathontrading.cy

www.facebook.com/IcePowerCyprus

CONTACT US

35 Kilkis Avenue, 2234 Latsia, Cyprus

+357 22 899500

[email protected]