Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 23 και 24 Μαρτίου 2019, ο 13ος ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ, ελκύοντας χιλιάδες αθλητές και ερασιτέχνες από όλη την Κύπρο, την Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο. Ο Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ συνεχίζει να ενισχύει τη φήμη του ανά το παγκόσμιο στον οποίον έτρεξαν 15.000 δρομείς, δημιουργώντας νέο ρεκόρ συμμετοχής στη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση της Κύπρου. Φέτος, το νήμα του Μαραθώνιου Λεμεσού έκοψε πρώτος στους άνδρες ο Κενυάτης Rob Abel Kibet, με χρόνο 2 ώρες 17 λεπτά και 40 δεύτερα ενώ πρώτη στις γυναίκες τερμάτισε η Matebo Ruth Chemisto επίσης από την Κένυα με χρόνο 2:43.30.

Ως Χρυσός χορηγός του ΟΠΑΠ Μαραθώνιου  Λεμεσού ΓΣΟ, η Ice Power Cyprus στήριξε έμπρακτα για άλλη μια φορά τον αθλητισμό και την προαγωγή της καλής υγείας προσφέροντας προϊόντα κρυοθεραπείας για άμεση ανακούφιση των αθλητών. Για να επιτευχθεί η προσπάθεια ολοκλήρωσης ενός Μαραθώνιου Δρόμου, απαιτείται σκληρή προσπάθεια που προκαλεί έντονη σωματική καταπόνηση στους αθλητές. Η Ice Power Cyprus με τα υψηλής ποιότητας προϊόντα που διαθέτει, αποτελεί την πρώτη επιλογή για άμεση ανακούφιση από τυχόν πόνους εξαιτίας της επίπονης προσπάθειας τους για την ολοκλήρωση ενός Μαραθώνιου δρόμου. Ομάδα εξειδικευμένων φυσιοθεραπευτών της Ice Power Cyprus ήταν στο σημείο τερματισμού και προσέφερε απλόχερα άμεση βοήθεια στους συμμετέχοντες του Μαραθώνιου .

Η Ice Power Cyprus δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει να είναι σταθερός υποστηρικτής  εκδηλώσεων που προάγουν τη φυσική άσκηση και τον αθλητισμό, δίνοντας δυναμικά το «παρών» τους σε ανάλογες αθλητικές διοργανώσεις.

Τα Ice Power εισάγονται στην Κύπρο από την Marathon Trading και θα τα βρείτε σε όλα τα φαρμακεία.

 

CONTACT US

35 Kilkis Avenue, 2234 Latsia, Cyprus

+357 22 899500

[email protected]