Το τρέξιμο και συνακόλουθα ο μαραθώνιος, αν και αρκετά επίπονο άθλημα με μεγάλη σωματική και πνευματική καταπόνηση, εν τούτοις έχει αγκαλιαστεί και αποκτά φανατικούς δρομείς σε όλο τον κόσμο, της Κύπρου συμπεριλαμβανομένης.

Είναι συνεπώς με ιδιαίτερη χαρά που η ICE POWER CYPRUS ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας  μαζί με το δρομικό κίνημα ΔΡΟ.ΜΕ.Α RACING CLUB .Ως περήφανος χορηγός η ICE POWER CYPRUS θα σταθεί συμπαραστάτης και αρωγός σε όλους τους δρομείς για επίτευξη των στόχων τους.  Ως γνωστό το σωματείο ΔΡΟ.ΜΕ.Α RACING CLUB, με επίσημη ίδρυση του από το 2008, μεγαλώνει συνεχώς μετρώντας τώρα περισσότερα από 800 μέλη, όπου και συμμετέχει ανελλιπώς σε όλους τους αγώνες που γίνονται στο νησί μας ενώ έχει συμμετοχές και σε αθλητικές διοργανώσεις στο εξωτερικό.

Θα θέλαμε να ευχηθούμε κάθε πρόοδο στο σωματείο ΔΡΟ.ΜΕ.Α RACING CLUB και επίτευξη όλων των στόχων του αλλά και των αθλητών του.

Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα παγοθεραπείας που προσφέρονται μέσω της σειράς ICE POWER, αποτελούν την πρώτη επιλογή για γρήγορη και αποτελεσματική ανακούφιση από τους μυϊκούς πόνους μειώνοντας συνάμα και τη φλεγμονή, με αποτέλεσμα ο αθλητής να έχει καλύτερη απόδοση.

Η ICE POWER CYPRUS, όπως πάντα, συνεχίζει να είναι σταθερός υποστηρικτής αθλητικών δραστηριοτήτων που προάγουν τη φυσική άσκηση και τον αθλητισμό.

Τα προϊόντα της ICE POWER εισάγονται στην Κύπρο από την Marathon Trading και θα τα βρείτε σε όλα τα φαρμακεία.

 

CONTACT US

35 Kilkis Avenue, 2234 Latsia, Cyprus

+357 22 899500

[email protected]