Ice Power®️ παρασκευάζει φυσικά προϊόντα με κρυοθεραπευτική δράση για περισσότερα από 20 χρόνια, διαθέτοντας απαράμιλλη πείρα στον κλάδο. Η Marathon Trading, βασικός διανομέας των προϊόντων και ειδικοί της Ice Power®️ εξηγούν παρακάτω τι είναι η κρυοθεραπεία, ποια είναι η καλύτερη μέθοδος εφαρμογής της και ποιος ο ρόλος της μενθόλης στην όλη διαδικασία.   

Τι είναι η Κρυοθεραπεία;

Η κρυοθεραπεία περιλαμβάνει τη στοχευμένη μείωση της θερμοκρασίας σε ένα συγκεκριμένο σημείο του σώματος, με στόχο τόσο την ανακούφιση από τα συμπτώματα ενός τραυματισμού, όπως ο πόνος και το οίδημα, όσο και την ταχύτερη και πληρέστερη αποκατάσταση του τραυματισμένου ιστού.

Η κρυοθεραπεία είναι εξαιρετικά αποτελεσματική μέθοδος θεραπείας μυοσκελετικών τραυματισμών και κακώσεων, καθώς επιτρέπει στον ασθενή να ανακουφιστεί από τον πόνο του τραυματισμένου του μέλους ταχύτερα, δίχως τη χρήση φαρμακευτικών σκευασμάτων.

Κρυοθεραπεία – Ποια είναι η Καλύτερη Μέθοδος Εφαρμογής;

Προφανώς, η εφαρμογή πάγου ή παγοκύστης στην τραυματισμένη περιοχή είναι η συνηθέστερη μορφή κρυοθεραπείας –όχι όμως και η πλέον αποτελεσματική.

Έχει διαπιστωθεί ότι η χρήση πάγου ή παγοκύστης μπορεί να προκαλέσει τη δημιουργία κρυστάλλων στον τραυματισμένο ιστό και επακόλουθη βλάβη στη δομή των κυττάρων, των νεύρων και των αιμοφόρων αγγείων, επιβραδύνοντας παράλληλα την κυκλοφορία του αίματος για πολύ μεγαλύτερο διάστημα από όσο πραγματικά χρειάζεται.

Αντίθετα, η σειρά προϊόντων κρυοθεραπείας της Ice Power®️ αποδεδειγμένα:

μειώνει ελεγχόμενα τη θερμοκρασία του δέρματος στην πάσχουσα περιοχή κατά 5-7 βαθμούς·

επιδρά στους αισθητικούς υποδοχείς του πόνου, ανακουφίζοντας τον ασθενή·

αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος, επιταχύνοντας τη μυϊκή αποκατάσταση και χαλαρώνοντας τους μύες.

Το μυστικό της αποτελεσματικότητας των προϊόντων της Ice Power®️ είναι η πρωτοποριακή τους σύνθεση με μενθόλη.

Η Ευεργετική Επίδραση της Μενθόλης

Η μενθόλη είναι φυτικό αιθέριο έλαιο που εκχυλίζεται από τα φύλλα της μέντας και απορροφάται ταχύτατα από το δέρμα. Με έναν μηχανισμό που κατανοήθηκε πλήρως μόλις τα τελευταία χρόνια, η μενθόλη έχει την ικανότητα να επιδρά άμεσα στον τραυματισμένο ιστό, προκαλώντας τοπική μείωση της θερμοκρασίας και επιφέροντας όλα τα οφέλη της κρυοθεραπείας, δίχως τον κίνδυνο πρόκλησης κρυοπαγήματος ή άλλων συγγενών προβλημάτων.

Παράλληλα, η μενθόλη δρα ευεργετικά γενικότερα στο μυοσκελετικό μας σύστημα όταν εφαρμόζεται σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος πριν ή μετά από έντονη άσκηση:

ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος·  

συμβάλλει στη βελτίωση της αντοχής και της πρόσληψης οξυγόνου, μειώνοντας παράλληλα την παραγωγή γαλακτικού οξέος στους μύες·  

συμβάλλει στην αύξηση της μυϊκής μάζας και στην παραγωγή ενέργειας.

 

Ice Power®️ – Οι Ειδικοί στον Τομέα της Κρυοθεραπείας

Η απαράμιλλη πείρα στον κλάδο για περισσότερο από 20 χρόνια σφραγίζει την εξαιρετική αποτελεσματικότητα των σκευασμάτων της Ice Power®️   

H Marathon Trading, βασικός εισαγωγέας και διανομέας των προϊόντων Ice Power®️, φροντίζει να εφοδιάζει και να διαθέτει τα προϊόντα αποκλειστικά σε όλα τα φαρμακεία της Κύπρου.

Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ.  

CONTACT US

35 Kilkis Avenue, 2234 Latsia, Cyprus

+357 22 899500

[email protected]