Ο αυχένας είναι ένα από τα πιο νευραλγικά σημεία του ανθρωπίνου σώματος, συνδέοντας την κεφαλή με το υπόλοιπο σώμα και την επικοινωνία του εγκεφάλου μέσω του νευρικού μας συστήματος με όλα τα υπόλοιπα ζωτικά όργανα και τα άκρα του σώματος. Τον χρησιμοποιούμε ασταμάτητα, ακόμη κι όταν κοιμόμαστε, μα είναι σχεδιασμένος να αντέχει τη συνεχή κίνηση, απότομες ή και βίαιες συστροφές, ακόμη και σοβαρά χτυπήματα. Δεν είναι, όμως, σχεδιασμένος, να μένει ακίνητος για πολλές ώρες.

Γι’ αυτό και η καθιστική ζωή, οι ατέλειωτες ώρες μπροστά από μια οθόνη σε μια κακοσχεδιασμένη καρέκλα γραφείου ή μαλακή πολυθρόνα, είναι η κυριότερη αιτία αυχεναλγίας – δηλαδή πόνου στον αυχένα. Παράλληλα, λόγω της θέσης και της λειτουργίας του αυχένα στο ανθρώπινο σώμα, οι πόνοι αυτοί μπορούν να επηρεάσουν κι άλλες περιοχές του σώματος, προκαλώντας πονοκεφάλους ή και ημικρανίες, τάση για έμετο, μούδιασμα στα άνω άκρα, δυσκαμψία κ.ο.κ.

Το Ice® Power Roll είναι σχεδιασμένο να σας ανακουφίζει από τα συμπτώματα της εφήμερης ή χρόνιας νευραλγίας, συνδυάζοντας τα οφέλη της κρυοθεραπείας με μια καινοτόμο συσκευασία.
 

Ice® Power Roll – Γιατί Είναι η Καλύτερη Λύση για τον Πόνο στον Αυχένα σου

Γρήγορη Ανακούφιση από τον πόνο

Η πρωτοποριακή σύνθεση του Ice® Power Roll από μενθόλη και αιθανόλη είναι ικανή να επιφέρει άμεση ανακούφιση από τον πόνο, χαλαρώνοντας τους μύες που περιβάλλουν τους αυχενικούς σπονδύλους και καταπολεμώντας το αυχενικό άλγος σε μερικά μόλις λεπτά.
 

Κρυοθεραπευτική δράση

Το Ice® Power Gel ενσωματώνει στη σύνθεσή του δεκαετίες ερευνών στον τομέα της κρυοθεραπείας. Ο προσεκτικά μελετημένος συνδυασμός μενθόλης και αιθανόλης μειώνει τη θερμοκρασία του δέρματος στην περιοχή χρήσης κατά περίπου 5 με 7 βαθμούς – πτώση ισοδύναμη με αυτή που θα επέφερε η χρήση πάγου, δίχως, όμως, τον κίνδυνο ψύξης ή δημιουργίας κρυστάλλων στους υποδερμικούς ιστούς, γεγονός που εντέλει θα επιβράδυνε την αποκατάστασή τους και πιθανόν να δημιουργούσε σοβαρότερα προβλήματα.  

Το μυστικό της κρυοθεραπευτικής του δράσης κρύβεται όχι μόνο στη δραστική μείωση της θερμοκρασίας, αλλά και στη διαχείριση της κυκλοφορίας του αίματος στην περιοχή: αρχικά επιβραδύνεται για 15 λεπτά και στη συνέχεια επιταχύνεται. Η μεταβολή αυτή όχι μόνο ανακουφίζει από τα συμπτώματα της νευραλγίας, αλλά συμβάλλει και στην ταχύτερη αποκατάσταση των ιστών στην περιοχή.
 

Ευκολία στην χρήση

Tο Ice® Power Roll ξεχωρίζει όχι μόνο για την αποτελεσματικότητά του, αλλά και για την ευκολία στη χρήση: απλά το ανοίγεις και κάνεις ένα απαλό roll στην περιοχή δίχως να απαιτείται έντονη τριβή και να αφήνει στερεά υπολείμματα που θα λερώσουν τα ρούχα, τα καλύμματα ή τη μαξιλαροθήκη σας.   
 

Δεν χρειάζεται συνταγή γιατρού

Το Ice® Power Roll είναι ιατροτεχνολογικό προϊόν που δεν απαιτεί ιατρική συνταγή και είναι η ιδανική λύση για άμεση ανακούφιση από τον πόνο.  Θα το βρείτε σε όλα τα φαρμακεία παγκύπρια.

Επωφεληθείτε τώρα από τις μοναδικές δυνατότητες του Ice® Power Roll ή μάθετε περισσότερα πατώντας εδώ!

CONTACT US

35 Kilkis Avenue, 2234 Latsia, Cyprus

+357 22 899500

[email protected]