Η καθιστική ζωή, οι έγνοιες της καθημερινότητας, αλλά ακόμα και η ίδια η άσκηση μπορούν πολλές φορές να μας προκαλέσουν μικροτραυματισμούς, οιδήματα και φλεγμονές.

Η Ice Power έρχεται να δώσει τη λύση σε τέτοια προβλήματα προσφέροντας άμεση κρυοθεραπεία, μια αποτελεσματική μέθοδο θεραπείας για τραύματα στους μαλακούς ιστούς αλλά και για τους πόνους. Επιπλέον, η κρυοθεραπεία που προσφέρεται μέσω της σειράς προϊόντων Ice Power ενδείκνυται για την αντιμετώπιση του πόνου και των φλεγμονών στις αρθρώσεις, τη βελτίωση της κινητικότητας και την ανακούφιση από οιδήματα.   Η σειρά προϊόντων Ice Power είναι διαθέσιμη σε διάφορες μορφές.

Το πρωτότυπο τζελ κρυοθεραπείας Ice Power Cold Gel ανακουφίζει γρήγορα και αποτελεσματικά τον πόνο και τη φλεγμονή και είναι ο σύμμαχός σας σε κάθε δραστηριότητα.  Το Ice Power Roll επιτρέπει την γρήγορη και εύκολη αυτόνομη θεραπεία του αυχενικού συνδρόμου και του πόνου στην περιοχή των ώμων. Το Ice Power Sport Spray επιταχύνει την αποκατάσταση των μυών μετά από σωματική άσκηση και το Ice Power Plus με MSM ενδείκνυται κυρίως για παρατεταμένους μυϊκούς πόνους και για μυϊκές κακώσεις.  

 Το Ice Power Active Gel με διπλή δράση ψυχρού / ζεστού αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος και μειώνει άμεσα το οίδημα και την φλεγμονή.   Η νέα κρέμα Ice Power Arthro Creme είναι ειδικά σχεδιασμένη να ανακουφίζει από τον πόνο και το οίδημα μικρών αρθρώσεων, όπως οι αρθρώσεις των δακτύλων του χεριού. Η κρυοθεραπευτική της δράση που βασίζεται στα έλαια μέντας και ευκαλύπτου, ενισχύεται από την παρουσία γλυκοζαμίνης, χονδροϊτίνης και MSM, ουσιών που είναι απαραίτητες για την καλή υγεία των αρθρώσεων. 

Είναι κλινικά αποδεδειγμένα ότι αυξάνει την κινητικότητα στις μικρές αρθρώσεις κατά 35% μετά από 4 εβδομάδες θεραπείας!  

Τα προϊόντα αυτά είναι απαραίτητα για κάθε οικογένεια αλλά και για τον καθένα που επιθυμεί να καταπολεμά άμεσα πόνους στους μυς και τις αρθρώσεις, φλεγμονές και οιδήματα.  

Τα προϊόντα Ice Power εισάγονται στην Κύπρο από τη Marathon Trading και θα τα βρείτε σε όλα τα φαρμακεία.

CONTACT US

35 Kilkis Avenue, 2234 Latsia, Cyprus

+357 22 899500

[email protected]