Η Marathon Trading συμπληρώνει τη σειρά προϊόντων Ice Power στην Κυπριακή αγορά με το νέο Ice Power Magnesium Cream!

Το Ice Power Magnesium Cream (γαλάκτωμα με ελαφριά υφή που δεν λεκιάζει) ανακουφίζει τις μυϊκές κράμπες και τη μυϊκή ένταση καθώς περιέχει μαγνήσιο σε θειική μορφή που είναι καλά απορροφήσιμη αλλά και μενθόλη, η οποία έχει ήπια κρυοθεραπευτική δράση. Ενισχύει τον οργανισμό όταν υπάρχουν αυξημένες ανάγκες σε μαγνήσιο, δεν προκαλεί ερεθισμούς και είναι η καλύτερη επιλογή για την καλή υγεία των μυών.

Γιατί Μαγνήσιο;
Το μαγνήσιο είναι ένα σημαντικό μακροστοιχείο, το οποίο είναι απαραίτητο για περίπου 300 διαφορετικές βιοχημικές αντιδράσεις στο ανθρώπινο σώμα. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε 10 ισχυρισμούς υγείας για το μαγνήσιο, όπως για παράδειγμα ότι βοηθά στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης, βελτιώνει την ισορροπία των ηλεκτρολυτών και ενισχύει τη φυσιολογική λειτουργία των μυών.

Γιατί Μαγνήσιο με διαδερμική χορήγηση;
Η θεραπεία με διαδερμική χορήγηση μαγνησίου ή αλλιώς η απορρόφηση μαγνησίου μέσω της επιδερμίδας είναι ένας νέος τρόπος αύξησης των επιπέδων μαγνησίου στο σώμα. Από κλινική μελέτη προέκυψε ότι με την τακτική εφαρμογή της καλά απορροφήσιμης Ice Power Magnesium Cream μέσω της επιδερμίδας μπορούν να επιτευχθούν επίπεδα μαγνησίου παρόμοια με τη λήψη συμπληρώματος διατροφής κιτρικού μαγνησίου μίας δόσης.

Το Ice Power Magnesium Cream είναι χωρίς parabens, παράγεται στη Φινλανδία και κυκλοφορεί σε συσκευασία των 300 ml μόνο στα φαρμακεία.

CONTACT US

35 Kilkis Avenue, 2234 Latsia, Cyprus

+357 22 899500

[email protected]