H Marathon Trading συμπληρώνει την πετυχημένη σειρά προϊόντων ICE POWER με το ΝΕΟ Ice Power Cooling Patch για εύκολη και αποτελεσματική ανακούφιση από τον πόνο.

To Ice Power Cooling Patch είναι ένα καινοτόμο αυτοκόλλητο έμπλαστρο που τοποθετείται ακριβώς στο σημείο του πόνου με γρήγορη και αποτελεσματική δράση. Η κρυοθεραπευτική του δράση διαρκεί έως και 6 ώρες και είναι εξαιρετικά ευχάριστο στη χρήση.
To Ice Power Cooling Patch είναι κατάλληλο για μακροχρόνια χρήση σε περιπτώσεις όπως πόνος στον αυχένα και στους ώμους και μυϊκή ένταση στην πλάτη.

Το νέο αυτό προϊόν είναι το αποτέλεσμα της τεχνογνωσίας 20 χρόνων της Ice Power στην κρυοθεραπεία. Η σειρά προϊόντων Ice Power έρχεται να δώσει τη λύση σε μικροτραυματισμούς, οιδήματα και φλεγμονές, αποφεύγοντας τη φαρμακευτική αγωγή, προσφέροντας άμεση κρυοθεραπεία, μια αποτελεσματική μέθοδο θεραπείας για τραύματα στους μαλακούς ιστούς αλλά και για τους πόνους.

Τα προϊόν αυτό είναι απαραίτητο για κάθε οικογένεια αλλά και για τον καθένα που επιθυμεί να καταπολεμά άμεσα πόνους στους μυς και τις αρθρώσεις, φλεγμονές και οιδήματα.

Τα προϊόντα Ice Power εισάγονται στην Κύπρο από τη Marathon Trading και θα τα βρείτε σε όλα τα φαρμακεία.

CONTACT US

35 Kilkis Avenue, 2234 Latsia, Cyprus

+357 22 899500

[email protected]