H Marathon Trading, μαζί με τα brands που εκπροσωπεί, Ice Power, Ginsana και SIGG, ενισχύει για άλλη μια χρονιά το Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ, το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του νησιού. Πιστή στη διαχρονική στήριξή της στον αθλητισμό και την προαγωγή της καλής υγείας, η Marathon Trading στηρίζει την προσπάθεια του διεθνούς φήμης και μεγάλου κύρους Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ, που ελκύει χιλιάδες αθλητές από την Κύπρο, την Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο. Πέρυσι, η διοργάνωση προσέλκυσε συμμετοχές πάνω από 50 χώρες, συμπεριλαμβανομένων της Ρωσίας, Γερμανίας, Πολωνίας, Ρουμανίας, Ισραήλ  και του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ο επερχόμενος Μαραθώνιος της Λεμεσού θα διεξαχθεί για 11η συνεχή χρονιά και θα διεξαχθεί για πρώτη φορά σε δύο μέρες 18 και 19 Μαρτίου  2017. Ο αγώνας ενισχύεται σημαντικά από τη συνεισφορά της Marathon Trading, καθώς και της Ice Power, η οποία προσφέρει προϊόντα κρυοθεραπείας για άμεση ανακούφιση των αθλητών. Για να επιτευχθεί η προσπάθεια ολοκλήρωσης ενός Μαραθώνιου Δρόμου, απαιτείται σκληρή προσπάθεια που προκαλεί σωματική κατάπτωση στους αθλητές. Η Ice Power με τα υψηλής ποιότητας προϊόντα που διαθέτει, αποτελεί την πρώτη επιλογή για άμεση ανακούφιση από τυχόν πόνους. Ομάδα εξειδικευμένων φυσιοθεραπευτών της Ice Power, σε συνεργασία με το Κέντρο Φυσιοθεραπείας Νικολίνας  Παπαγεωργίου θα βρίσκεται στο σημείο τερματισμού για να προσφέρει άμεση βοήθεια στους συμμετέχοντες του Μαραθωνίου.

Η Marathon Trading δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει να είναι σταθερός υποστηρικτής εκδηλώσεων που προάγουν τη φυσική άσκηση και τον αθλητισμό, δίνοντας δυναμικά το «παρών» της σε ανάλογες αθλητικές διοργανώσεις.

CONTACT US

35 Kilkis Avenue, 2234 Latsia, Cyprus

+357 22 899500

[email protected]