Share

Το καλοκαίρι πέρασε και τώρα ήρθε η ώρα να σηκώσουμε τα μανίκια και να επιστρέψουμε στη δουλειά, στο σχολείο και στην καθημερινότητά μας, συγκεντρωμένοι και παραγωγικοί.

Το Gincosan® Brain είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που, χάρη στον κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας συνδυασμό του Ginko biloba GK501 και του Panax ginseng G115®, βελτιώνει τις λειτουργίες του εγκεφάλου ενισχύοντας την προσοχή, τη μνήμη και τη συγκέντρωση. 

Νιώθοντας το μυαλό μας να δουλεύει καλύτερα, λοιπόν, είμαστε πιο αποτελεσματικοί και αποδοτικοί στη δουλειά, το πανεπιστήμιο και ό,τι άλλο απαιτεί διανοητική διαύγεια, επηρεάζοντας έτσι θετικά και την ψυχική μας ευεξία και μειώνοντας την κόπωση. 

Συγκεκριμένα με το Gincosan® Brain μπορείτε να πετύχετε: 
•    Βελτίωση της προσοχής και της συγκέντρωσης.
•    Διατήρηση (και ίσως και αύξηση) στις διανοητικές λειτουργίες. 
•    Βελτίωση της ψυχικής ευεξίας και μείωση της κόπωσης. 

Η αποτελεσματικότητα του Gincosan® Brain στη βελτίωση της μνήμης, της συγκέντρωσης και της προσοχής, έχει αποδειχθεί κλινικά σε νεαρούς φοιτητές, υγιείς μεσήλικες εθελοντές, εθελοντές με ελαφριά νευρασθένεια και σε πάσχοντες από εγκεφαλοαγγειακά προβλήματα.

Το Gincosan® Brain εισάγεται από την Marathon Trading και διατίθεται στα φαρμακεία χωρίς Ιατρική Συνταγή, στην τιμή των €19.20 (για 30 κάψουλες). Συνιστώμενη διάρκεια θεραπείας: τουλάχιστον 2-3 εβδομάδες. Συμβουλευτείτε πάντα τον φαρμακοποιό σας πριν από τη χρήση.

CONTACT US

35 Kilkis Avenue, 2234 Latsia, Cyprus

+357 22 899500

[email protected]