Share

Αντιμετωπίστε την κόπωση με το φυσικό συμπλήρωμα διατροφής Ginsana®.

Αλήθεια, πόση ενέργεια κρύβει μέσα της η φύση; Πολλή περισσότερη από όση μπορούμε να φανταστούμε! Κάποιες εικόνες αρκούν: ένα ηφαίστειο που κοχλάζει, ο άνεμος που φυσά ασταμάτητα, τα κύματα του μανιασμένου ωκεανού βοηθούν να καταλάβουμε αμέσως τι σημαίνει “φυσική ενέργεια”.

Όμως τώρα, η ασταμάτητη ενέργεια της φύσης υπάρχει και κάπου αλλού: Στο φυσικό συμπλήρωμα διατροφής Ginsana®! Με βάση περισσότερα από 35 χρόνια κλινικής έρευνας, η φυσική σύνθεση του Ginsana®, υποστηρίζει τόσο τη σωματική όσο και την πνευματική αντοχή, βοηθώντας παράλληλα στην αποκατάσταση από την κόπωση.

Το Ginsana® , προϊόν ελβετικής τεχνογνωσίας, είναι το μόνο συμπλήρωμα διατροφής με εκχύλισμα Ginseng G115®  από τζίνσενγκ Panax (το καλύτερο τζίνσενγκ στον κόσμο). Το εκχύλισμα Ginseng G115®  έχει μελετηθεί περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο συστατικό του τζίνσενγκ παγκοσμίως.

Ποιους αφορά;

Είστε εργαζόμενος ενήλικας και θέλετε να αποφύγετε την κόπωση κατά τη διάρκεια της ημέρας; Το Ginsana® σας αφορά!

Είστε εργαζόμενη μητέρα και θέλετε να αντεπεξέλθετε στον διπλό σας ρόλο; Το Ginsana® σας αφορά!

Είστε ενήλικας και θέλετε να ενδυναμώσετε το ανοσοποιητικό σύστημα και να μειώσετε κατά τρεις φορές τον κίνδυνο προσβολής από τη γρίπη και/ή το κοινό κρυολόγημα*; Το Ginsana® σας αφορά!

Πώς δρα

Το εκχύλισμα Ginseng G115® που περιέχεται στο Ginsana®ενεργεί διπλά. Αφενός ενισχύει την πρόσληψη οξυγόνου και αφετέρου μειώνει τον χρόνο ανάκαμψης μετά από περιόδους έντονης σωματικής καταπόνησης. Ακόμη, το Ginsana®, πέρα από την επαναφορά του ατόμου στους φυσιολογικούς του ρυθμούς, ενισχύει και θωρακίζει το ανοσοποιητικό σύστημα.

Ginseng G115®. Μοναδικό συστατικό!

Στην προετοιμασία του εκχυλίσματος Ginseng G115®, το λευκό (και ποτέ κόκκινο) τζίνσενγκ, καθαρίζεται, ξηραίνεται σε σκιερό και καλά αεριζόμενο περιβάλλον και υποβάλλεται σε ήπια και ευγενική διαδικασία εκχύλισης. Σε συνδυασμό με την τυποποίησή του εκχυλίσματος που σημαίνει ότι κάθε κάψουλα του προϊόντος περιέχει συγκεκριμένη ποσότητα ενεργών συστατικών, η αποτελεσματικότητα του Ginsana® είναι πάντοτε εγγυημένη!

Πού μπορώ να μάθω περισσότερα;

Ρωτήστε τον φαρμακοποιό σας για τα οφέλη του Ginsana®.

Το Ginsana® είναι ελβετικό προϊόν και εισάγεται στην Κύπρο από την Marathon Trading.

Το Ginsana®  διατίθεται σε συσκευασία των 30 καψακίων και η τιμή του ανέρχεται στα €19,90.

* Scaglione F., Cattaneo G., Alessandria M., Cogo R. “Efficacy and safety of the standardised ginseng extract G115® for potentiating vaccination against common cold and /or influenza syndrome”, Drugs Exptl. Clin. Res. XXII (2) 65-72 (1996)

Marathon Trading

Λεωφόρος Κιλκίς 35, 2234 Λατσιά, Λευκωσία.

Τηλ. 22.89.95.00

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

www.marathontrading.com

www.facebook.com/marathontrading.cy

www.facebook.com/ginsanacyprus

CONTACT US

35 Kilkis Avenue, 2234 Latsia, Cyprus

+357 22 899500

[email protected]