Share

Η Marathon Trading παρουσιάζει το Gincosan® Brain, το ιδανικό συμπλήρωμα διατροφής για την εξεταστική περίοδο. Το Gincosan® Brain είναι ένα φυσικό συμπλήρωμα διατροφής που αποδεδειγμένα ενισχύει τη γνωστική και νοητική λειτουργία του εγκεφάλου, ιδιαίτερα σε περιόδους έντονης κούρασης, υψηλών απαιτήσεων και άγχους.

Το Gincosan® Brain περιέχει μια μοναδική, κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύνθεση συγκεκριμένων τυποποιημένων εκχυλισμάτων του βοτάνου Panax Ginseng C.A. Meyer και του φυτού Ginkgo biloba. Τα συγκεκριμένα εκχυλίσματα που συναποτελούν στο Gincosan® Brain, γνωστά ως GK501 και G115®, έχουν αποτελέσει αντικείμενο επιστημονικών ερευνών για περισσότερα από 20 χρόνια και τουλάχιστον 7 κλινικών δοκιμών.

Τα αποτελέσματα τόσο της έρευνας όσο και των κλινικών δοκιμών κατέδειξαν η σύνθεση του Gincosan® Brain :

ενισχύει τη νοητική απόδοση και εγρήγορση, όπως και την αντιληπτική συγκέντρωση, ειδικά σε περιόδους υψηλών διανοητικών απαιτήσεων·

συμβάλλει στην αντιμετώπιση της διανοητικής κόπωσης και της χαμηλών επιπέδων ενέργειας·

ενισχύει τη μνήμη, συμβάλλοντας στη διατήρηση πληροφοριών και στη μείωση των φαινομένων λήθης.

Πώς Διαφέρει το Gincosan® Brain από Άλλα Συμπληρώματα Διατροφής;

Τα φυσικά συμπληρώματα διατροφής διαφέρουν σημαντικά μεταξύ τους από πολλές απόψεις, κυρίως όσον αφορά την πρώτη τους ύλη και τα βότανα ή φυτά στα εκχυλίσματα των οποίων βασίζεται η σύνθεσή τους. Εξίσου σημαντικές διαφορές υπάρχουν στον τρόπο με τον οποίο συλλέγεται η πρώτη ύλη, στη μέθοδο καλλιέργειας και επεξεργασίας του φυτού, καθώς και στη διαδικασία εκχύλισης των ουσιών του και παραγωγής του τελικού σκευάσματος.

Για τους λόγους αυτούς, είναι εξαιρετικά σημαντικό να διασφαλίζεται πως το ενεργό συστατικό σε κάποιο προϊόν υγείας είναι ακριβώς του ίδιου τύπου και της ίδιας ποσότητας με αυτό που έχει χρησιμοποιηθεί στις κλινικές δοκιμές.

Το Gincosan® Brain που φτάνει στα χέρια του καταναλωτή περιέχει τα ίδια ακριβώς εκχυλίσματα (δηλαδή τον συνδυασμό των GK501 και G115®), με τις ίδιες προδιαγραφές που έχουν αποδειχτεί στις κλινικές δοκιμές πως ενισχύουν τη γνωστική και νοητική λειτουργία στον ανθρώπινο εγκέφαλο, καθώς και τη διανοητική απόδοση σε περιόδους άγχους και υψηλών απαιτήσεων για τον χρήστη. Αυτό σημαίνει πως οι καταναλωτές του Gincosan® Brain μπορούν να είναι βέβαιοι για τα εξαιρετικά του αποτελέσματα, ιδιαίτερα σε περιόδους της ζωής τους κατά τις οποίες η διάνοιά τους λειτουργεί σε πιο έντονους ρυθμούς, ή για πολύ περισσότερες ώρες.

Αυτός είναι εξάλλου και ο λόγος που η Marathon Trading φρόντισε για τη διαθεσιμότητα του μοναδικού αυτού προϊόντος κατά τη διάρκεια της εξεταστικής περιόδου, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε φοιτητές και σπουδαστές να αποδώσουν στο μέγιστο των ικανοτήτων κατά τη διάρκεια των εξετάσεων.

 

Βρείτε το Gincosan® Brain σε όλα τα φαρμακεία παγκύπρια στην τιμή των €19.90.

CONTACT US

35 Kilkis Avenue, 2234 Latsia, Cyprus

+357 22 899500

[email protected]