Share

inner epistrofi sto diavasma me koftera miala

Με το φετινό καλοκαίρι να είναι πλέον μια ανάμνηση, μπροστά μας ξημερώνει ένα απαιτητικό φθινόπωρο γεμάτο αυξημένες υποχρεώσεις. Με την εξεταστική και το άνοιγμα των πανεπιστημίων να πρωταγωνιστούν, γίνεται έντονη η ανάγκη να θωρακίσουμε τον οργανισμό μας, να ενισχύσουμε τα εγκεφαλικά κύτταρα της μνήμης και να ενεργοποιήσουμε το ξυπνητήρι της μάθησης μέσα μας. Επιστροφή, λοιπόν, στο διάβασμα, με κοφτερά μυαλά!

Οι φοιτητές έχουν την ανάγκη τόνωσης του εγκεφάλου και ενεργοποίησης του νευρικού τους συστήματος προκειμένου να αντεπεξέλθουν με διαύγεια και καλή σωματική και συναισθηματική υγεία στις προκλήσεις της εξεταστικής. Είναι, άλλωστε, γνωστό πως το πολύωρο διάβασμα απαιτεί πολλές φορές τη γρήγορη και σωστή αφομοίωση και απομνημόνευση μεγάλου όγκου ύλης και αυτό είναι πιθανό να στρεσάρει τον μεταβολισμό και να εκτρέψει την ισορροπία του εγκεφάλου.

trofodotisi tou organismou me tis sostes threptikes ousies

Η τροφοδότηση του οργανισμού με τις σωστές θρεπτικές ουσίες είναι απαραίτητη για ένα επιτυχημένο και αποτελεσματικό διάβασμα. Ένα καλό και ελαφρύ γεύμα πλούσιο σε αμινοξέα, καλά λιπαρά και ω3 (όπως για παράδειγμα ένα φιλέτο ψάρι με σαλάτα), συνοδεία πολλών φρούτων και φυσικών χυμών, αποτελεί σημαντική πηγή ανεφοδιασμού του οργανισμού. Σε συνδυασμό, μάλιστα, με την καλή ενυδάτωση του σώματος και τον μεσημεριανό ύπνο, δρα ως θετικός καταλύτης ενέργειας, ρύθμισης του μεταβολισμού και προστασίας του οργανισμού από τις λοιμώξεις, τις κεφαλαλγίες και την κούραση. Μαζί με τη σωστή διατροφή, βέβαια, πολύ σημαντική είναι και η τακτική άσκηση του σώματος, ώστε να παραμένει υγιές και δραστήριο.

Κοντά σε όλα αυτά βέβαια δεν πρέπει να παραλείπουμε την αξία του σωστού προγραμματισμού στην οργάνωση του διαβάσματος. Χωρίς να εξαντλούμε τον οργανισμό, η απερίσπαστη μελέτη είναι πολύ σημαντική στην επιτυχία, όπως βέβαια και τα απαραίτητα διαλείμματα ξεκούρασης που επιτρέπουν στον οργανισμό την αποφόρτιση, την ανανέωση των κυττάρων αλλά και την έκκριση σεροτονίνης και ντοπαμίνης, των νευροδιαβιβαστών δηλαδή που παίζουν σημαντικό ρόλο στη μνήμη και την καλή διάθεση.

proslipsi fisikwn sipliromatwn diatrofis

Ένα ακόμα πολύ σημαντικό στοιχείο είναι η πρόσληψη φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής για την ενίσχυση του οργανισμού απέναντι στις αυξημένες πνευματικές ανάγκες με την επάνοδο στο πανεπιστήμιο. Το φυσικό συμπλήρωμα Gincosan® Brain βρίσκεται στην πρώτη γραμμή δομώντας ιδανικά το σύστημα που θα υποστηρίξει όλη αυτή την προσπάθεια του οργανισμού να προσαρμοστεί στις απαιτητικές συνθήκες μελέτης και απομνημόνευσης. Η εξαιρετική του δράση οφείλεται στο ότι το Gincosan® Brain διαθέτει φυσικά συστατικά που βοηθούν τον εγκέφαλο να επεξεργαστεί τις πληροφορίες που δέχεται και να τις αφομοιώσει γόνιμα. 

Με ελβετική ποιότητα, το Gincosan® Brain περιέχει τα εκχυλίσματα Ginkgo Biloba GK501 και το Panax Ginseng G115®, που αποδεδειγμένα ενισχύουν τη μνήμη, την αντίληψη και τη διανοητική συγκέντρωση. Ειδικότερα, το Gincosan® Brain είναι σε θέση να:

-  Αυξάνει την πλαστικότητα των ερυθροκυττάρων και να βελτιώνει το ιξώδες του αίματος. Επιπλέον χαλαρώνει τα μυϊκά κύτταρα των αιμοφόρων αγγείων και μειώνει τη διαπερατότητα των τριχοειδών. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την καλύτερη εγκεφαλική κυκλοφορία.

-  Βελτιώνει την πρόσληψη οξυγόνου και των θρεπτικών συστατικών από τα εγκεφαλικά κύτταρα. Επίσης βοηθά στη διασύνδεση των εγκεφαλικών κυττάρων και διευκολύνει τη διαβίβαση σημάτων.

-  Αναστέλλει τα πεπτίδια που προέρχονται από το β-αμυλοειδές και προστατεύει τους νευρώνες έναντι της πρώιμης καταστροφής τους.

Ο οργανισμός μας, χρειάζεται τώρα περισσότερο από ποτέ ενίσχυση ώστε να μπορέσει να αντεπεξέλθει επιτυχημένα στις καθημερινές του δραστηριότητες. Ιδιαίτερα για τους φοιτητές που ενόψει εξεταστικής καταβάλλουν μεγάλη πνευματική προσπάθεια, με την πρόσληψη του Gincosan® Brain εγείρεται η εγκεφαλική εγρήγορση, ενισχύεται η μνήμη, ενθαρρύνεται η συγκέντρωση και πολλαπλασιάζεται το πνευματικό δυναμικό.

Εξαιτίας της απόλυτα φυσικής του σύστασης, το Gincosan® Brain διατίθεται χωρίς ιατρική συνταγή σε όλα τα φαρμακεία της Κύπρου στην τιμή των €19.90.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το Gincosan® Brain, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Marathon Trading, η οποία αποτελεί τον αποκλειστικό εισαγωγέα και διανομέα του συμπληρώματος στην Κύπρο.

CONTACT US

35 Kilkis Avenue, 2234 Latsia, Cyprus

+357 22 899500

[email protected]