Share

Μετά από έναν απαιτητικό χειμώνα, ο ερχομός της άνοιξης είναι πάντα η καλύτερη αφορμή για να τονώσουμε θετικά όχι μόνο το πνεύμα μας αλλά και τον οργανισμό μας. Λίγο από το κρύο, λίγο από τις ιώσεις που μας ταλαιπώρησαν όλους τους προηγούμενους μήνες, οι αποθήκες της ενέργειάς μας εκπέμπουν σήμα κινδύνου μιας και χρειάζονται τον κατάλληλο... ανεφοδιασμό ενόψει ενός πολλά υποσχόμενου καλοκαιριού αλλά και τον υποχρεώσεων που συνεχίζουν να τρέχουν. Το φυσικό συμπλήρωμα διατροφής Ginsana®, με την ελβετική κλινική τεκμηρίωση ως δικλίδα ασφάλειας, εγκυρότητας και υψηλής επιστημονικής πιστοποίησης, έρχεται να βοηθήσει στην αναπλήρωση των ενεργειακών επιπέδων του οργανισμού μας.  

Με συμμάχους, λοιπόν, τη θερμοκρασία, που δειλά (αλλά σταθερά) ανεβαίνει, αλλά και τη μέρα που μεγαλώνει, το Ginsana® συνιστά το φυσικό συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει το τυποποιημένο εκχύλισμα Panax Ginseng G115®, με στόχο να επαναφέρει τους δείκτες ενέργειάς μας, αναπληρώνοντας πολύτιμα συστατικά που έχει ανάγκη ο οργανισμός μας. Το Panax Ginseng συνιστά ένα υψηλής αξίας φυτό, την κορωνίδα των ποικιλιών τζίνσενγκ, που χρησιμοποιείται παραδοσιακά στην κινεζική ιατρική αλλά και σήμερα για την υποστήριξη των επιπέδων ενέργειας και της φυσικής αντοχής.

Το Ginsana® είναι ιδανικό για όσους θέλουν να βελτιώσουν την αντοχή τους και να «ξυπνήσουν» το σώμα τους, καθώς αποτελεί ένα απόλυτα φυτικό συμπλήρωμα. Επιπλέον, η αποτελεσματικότητά του έχει δοκιμαστεί ώστε να επιτυγχάνει τη μεγαλύτερη δυνατή αναπλήρωση ενέργειας τις περιόδους που ο οργανισμός καλείται να ανταπεξέλθει σε ιδιαίτερα αγχογόνους παράγοντες σωματικής και ψυχολογικής πίεσης όπως είναι οι εξετάσεις, ο φόρτος εργασίας ή μελέτης κ.λπ. Οι ανοσο-ρυθμιστικές του ιδιότητες συμβάλλουν στην ανοσοεπάρκεια του οργανισμού, ενώ κλινικές μελέτες κατέδειξαν με τον πιο πειστικό τρόπο πως βοηθά τους δείκτες να επανέλθουν γρηγορότερα στα φυσιολογικά επίπεδα μετά από μια ασθένεια ή μια έντονη και κοπιαστική σωματική δραστηριότητα.

Εικοσιπέντε κλινικές δοκιμές και πάνω από 40 χρόνια μελετών στο εργαστήριο, συσχέτισαν άμεσα τη λήψη του φυτικού σκευάσματος με την αισθητή βελτίωση της εικόνας του οργανισμού αλλά και την καλύτερη ανταπόκρισή του σε βάθος χρόνου και υπό την επίδραση ανεξάρτητων παραγόντων που απειλούν την ισορροπία του οργανισμού. Η επαναφορά των σωστών επιπέδων ενέργειας στον οργανισμό, άλλωστε,  αποτελεί την καινοτομία του Ginsana®, που δρα τόσο στη φυσική όσο και στη ψυχική κατάσταση του λήπτη, ο οποίος επωφελείται άμεσα από αναβαθμισμένα επίπεδα σωματικής αλλά και συναισθηματικής υγείας. Η συνιστώμενη δοσολογία προβλέπει 2 καψάκια καθημερινά με το πρωινό ή 1 καψάκιο με το πρωινό και 1 καψάκιο με το γεύμα, για τουλάχιστον 12 εβδομάδες.

Με σεβασμό στον καταναλωτή από την πρώτη καλλιέργεια μέχρι τη συγκομιδή της πρώτης φυτικής ύλης, όλα τα δραστικά στοιχεία του Ginsana® διασφαλίζουν την απόλυτη εναρμόνισή τους με τα διεθνή πρωτόκολλα υγείας, πιστοποιώντας πως κάθε παρτίδα περιέχει σταθερή ποσότητα των δραστικών συστατικών τους και μπορεί να αποφέρει τα ίδια αποτελέσματα με αυτά που έχουν δοκιμαστεί στις κλινικές δοκιμές.

Κάθε κάψουλα περιέχει 100mg Panax Ginseng G115®. Το φυσικό αυτό συμπλήρωμα διατροφής μπορείτε να το προμηθευτείτε σε όλα τα φαρμακεία Παγκύπρια.

Ως άμεση απόρροια, λοιπόν, της καλής υγείας και του ενισχυμένου ανοσοποιητικού μας συστήματος που εξασφαλίζει η ενσωμάτωση του μοναδικού συμπληρώματος διατροφής Ginsana® στην καθημερινότητά μας, ο οργανισμός μας ανασυντάσσεται με τον πιο φυσικό τρόπο, πανέτοιμος να υποδεχτεί την άνοιξη γεμάτη... θετική ενέργεια.
 

CONTACT US

35 Kilkis Avenue, 2234 Latsia, Cyprus

+357 22 899500

[email protected]