Share

Γνωρίζετε ότι κάθε γεωγραφική περιοχή στον πλανήτη έχει διαφορετική εποχικότητα γρίπης και κοινού κρυολογήματος; Για παράδειγμα, αν ζεις στη Νέα Υόρκη, η συγκεκριμένη εποχή αρχίζει τον Οκτώβριο, ενώ  για τους κατοίκους του Σύδνεϋ αρχίζει τον Μάιο. Πιο τυχεροί από όλους; Οι κάτοικοι των τροπικών περιοχών όπου δεν υπάρχει εποχικότητα και τα κρούσματα γρίπης και κοινού κρυολογήματος είναι πολύ χαμηλά. Ένας ακόμα λόγος για να… ξεχειμωνιάζεις στις Μαλδίβες!

Στην Κύπρο, λόγω της τοποθεσίας της χώρας μας και του μεσογειακού – υποτροπικού κλίματός της, η εποχικότητα της γρίπης και του κοινού κρυολογήματος αρχίζει λίγο πιο αργά: τον Δεκέμβριο, όταν και τελειώνει η «ζεστή περίοδος» του νησιού. Καθώς λοιπόν, είμαστε πλέον σε… διαδικασία αντίστροφης μέτρησης, ο Mr Ginsana®  έχει κάποιες συμβουλές για να πάνε όλα καλά όσον αφορά τη γρίπη και το κοινό κρυολόγημα και αυτόν τον χειμώνα!

Πρώτο και καλύτερο: πλένουμε τα χέρια μας! Το συχνό πλύσιμο των χεριών βοηθά στο να προφυλαχθούμε αποτελεσματικά από τα μικρόβια. Οι ειδικοί συνιστούν να πλένουμε τα χέρια μας με σαπούνι και ζεστό νερό, τουλάχιστον για 20 δευτερόλεπτα (μετρώντας μέχρι το 20 και βάζοντας τη λέξη «και» πριν από κάθε αριθμό: και ένα, και δύο, και τρία… και δεκαεννιά και είκοσι).

Ακόμη, πρέπει να κοιμόμαστε αρκετά, να ασκούμαστε και να αποφεύγουμε το άγχος. Η διατροφή μας που είναι ιδιαίτερα σημαντική, πρέπει να περιλαμβάνει πολλά υγρά και τροφές πλούσιες σε θρεπτική αξία. And last… but not least, να βοηθάμε τον οργανισμό μας, με το φυσικό συμπλήρωμα Ginsana®! Το Ginsana® θα μας προσφέρει φυσική ενέργεια για να δυναμώσουμε το ανοσοποιητικό μας, ενώ έχει αποδειχθεί, βάσει κλινικών μελετών, ότι μειώνει κατά τρεις φορές τον κίνδυνο προσβολής από γρίπη και κοινό κρυολόγημα.

Ακολουθήστε λοιπόν τις συμβουλές μας και πείτε και εσείς… «Φέτος γρίπη; Να μου λείπει!»

Στο επόμενο άρθρο μας: ο εμβολιασμός είναι καλός, αλλά δεν είναι πανάκεια!

CONTACT US

35 Kilkis Avenue, 2234 Latsia, Cyprus

+357 22 899500

[email protected]