Για δεύτερη συνεχή χρονιά η Κωνσταντίνα Ευριπίδου υποστηρίζει την ελβετική πιπίλα bibi Happiness με ένα νέο ραδιοφωνικό σποτ με τίτλο «Τι δεν άλλαξε».

Στο νέο αυτό σποτ η Κωνσταντίνα μάς εξηγεί τι ότι μέσα σε ένα χρόνο άλλαξαν πολλά για την κόρη της. Αυτό που δεν άλλαξε και παραμένει το ίδιο είναι η επιλογή της κόρης της αλλά και της ίδιας για την πιπίλα της! Η επιλογή της παραμένει η πιπίλα Happiness από τη bibi.

Η κορυφαία πιπίλα Ελβετικής κατασκευής Happiness από την bibi® είναι εδώ και υπόσχεται ασφάλεια και άνεση για το μωρό σας! Η πιπίλα Happiness, είναι ελαφριά, λεπτή και εύκαμπτη, προάγει την υγιή ανάπτυξη του ουρανίσκου και της γνάθου και παρέχει ελευθερία στην κίνηση της γλώσσας, συμβάλλοντας έτσι στην ορθή ανάπτυξη της ομιλίας. Ξεχωρίζει όμως και από το νέο, μοναδικό χαρακτηριστικό του τατουάζ μεγέθους στην εσωτερική πλευρά της θηλής!

Ο ιδανικός γεωμετρικός σχεδιασμός της διάφανης θηλής από σιλικόνη, σημαίνει ότι αυτή καταλαμβάνει λιγότερο χώρο στο στόμα του μωρού, ενώ τα δυνατά σημεία στερέωσής της διασφαλίζουν την μέγιστη αντίσταση στο τράβηγμα. Η άριστη ευκαμψία της προσφέρει την απόλυτη άνεση στο πιπίλισμα και υγιή ανάπτυξη στη στοματική κοιλότητα του μωρού σας.

Δώστε κι εσείς στο μωρό σας μια πιπίλα Happiness της bibi® κι εκείνο θα σας ανταμείψει με το γέλιο του, το υπέρτατο δώρο για κάθε γονιό.

Μπορείτε να ακούσετε το νέο spot εδώ.

CONTACT US

35 Kilkis Avenue, 2234 Latsia, Cyprus

+357 22 899500

[email protected]