Ο κάθε γονιός θέλει πάντα το καλύτερο για το παιδί του, να είναι υγιές, ευτυχισμένο και χαρούμενο.

Κατά την διάρκεια της βρεφικής και παιδικής ηλικίας, ο ρόλος της πιπίλας είναι καθοριστικός και αποτελεί συχνά αναπόσπαστο κομμάτι της. Η διαδικασία του «πιπιλίσματος», δεν προσδιορίζει μόνο την επιθυμία του μωρού για πρόσληψη φαγητού, αλλά βοηθά και στην ηρεμία καθώς και στην συγκέντρωσή του.

Τα προϊόντα της εταιρείας bibi® είναι βασισμένα τόσο στις ανάγκες των παιδιών όσο και στην ανάγκη της κάθε μητέρας να παρέχει στα παιδιά της τα σωστά προϊόντα που συμβάλλουν στην ανατροφή τους. Πρόσφατα η γνωστή Ελβετική εταιρεία, έχει λανσάρει την καινούρια σειρά πιπίλων bibi® Happiness Natural.

Οι νέες πιπίλες bibi® Happiness Natural είναι φτιαγμένες από το μαλακό υλικό SensoPearls, το οποίο δεν ερεθίζει το δερματάκι του μωρού και του προσφέρει περισσότερη άνεση και ευεξία. Έχουν σχήμα που προσομοιάζει στο μητρικό στήθος και γίνεται γρήγορα αποδεκτό από το μωρό, ενώ παράλληλα χαρίζουν απόλυτη άνεση στο πιπίλισμα χάρη στη μαλακή, εύκαμπτη και επίπεδη θηλή. Η συμμετρική τους ασπίδα ErgoComfort εφαρμόζει τέλεια στο προσωπάκι του μωρού χάρη στο κυκλικό σχήμα που διαθέτει, ενώ η εσωτερική πλευρά της θηλής έχει τατουάζ που βοηθά στην αναγνώριση του μεγέθους της πιπίλας.    

Διατίθενται σε υπέροχα σχέδια και η τιμή τους ανέρχεται στα €4,90.

Η σειρά προϊόντων bibi® εισάγεται στην Κύπρο από την Marathon Trading και μπορείτε να τη βρείτε στα φαρμακεία, στα καταστήματα New Baby City, City of Dreams, Mothercare, Mamatoto και στην ιστοσελίδα www.diapersways.com

Marathon Trading
Τηλ. 22899500
www.marathontrading.com
www.facebook.com/marathontrading.cy

https://www.bibi.ch/en/

https://www.facebook.com/bibi.Cyprus

CONTACT US

35 Kilkis Avenue, 2234 Latsia, Cyprus

+357 22 899500

[email protected]