Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου, η οποία ενσαρκώνει τη σύγχρονη, εργαζόμενη και επιτυχημένη νέα μαμά, έχει επιλεγεί από τη Marathon Trading ως το πρόσωπο στην επικείμενη διαφημιστική καμπάνια της για την κορυφαία πιπίλα Happiness από την ελβετική εταιρεία bibi®. Η καμπάνια αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της στα κυπριακά ηλεκτρονικά και έντυπα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης πριν από τα τέλη Σεπτεμβρίου, 2016.

Η γνωστή παρουσιάστρια της εκπομπής «Ξυπνήσατε;» του MEGA και των καλλιστείων Star Κύπρος 2016 και Fashion Icon πόζαρε στην καμπάνια, έχοντας στην αγκαλιά της την κόρη της Αριάδνη. Κωνσταντίνα και Αριάδνη αρνούνται να αποχωριστούν έστω και για μια στιγμή την πιπίλα Happiness, η οποία τις συνοδεύει παντού και πάντοτε!

Τα προϊόντα bibi® εισάγονται στην Κύπρο από τη Marathon Trading και διατίθενται σε επιλεγμένα φαρμακεία και στα παιδικά καταστήματα New Baby City, City of Dreams και Mamatoto. 

Λίγα Λόγια για τη νέα πιπίλα Happiness της bibi®:

H νέα πιπίλα Happiness, ελβετικής κατασκευής, από τη bibi®: 

● Είναι ελαφριά, λεπτή, εύκαμπτη και προάγει την υγιή ανάπτυξη του ουρανίσκου και της γνάθου, χάρη στην ιδανική γεωμετρική ορθοδοντική της θηλή.
● Διαθέτει την ασπίδα ErgoComfort με το ειδικά μελετημένο μέγεθος και κοίλο σχήμα, που εφαρμόζει τέλεια στο προσωπάκι του μωρού σας. 
●Συνοδεύεται με πρακτικό, προστατευτικό καπάκι για καλύτερη υγιεινή και προστασία.

Δώστε στο μωρό σας μια πιπίλα Happiness της bibi® κι εκείνο θα σας ανταμείψει με το γέλιο του, το υπέρτατο δώρο για κάθε γονιό! 

CONTACT US

35 Kilkis Avenue, 2234 Latsia, Cyprus

+357 22 899500

[email protected]