• Sl1

Η bibi® γνωρίζει τι σημαίνει να είσαι γονιός σήμερα και κάνει ό,τι είναι δυνατό για να γεμίσει το παιδί και το σπίτι σας με χαρά. Αυτό επιτυγχάνεται με έξυπνα προϊόντα που καλύπτουν ποικίλες ανάγκες με ολοκληρωμένο και ασφαλή τρόπο. Προϊόντα που χαρίζουν ανακούφιση στο μωρό σας και διευκολύνουν την ανάπτυξή του. Και όλα αυτά, με βάση την παράδοση 75 ετών και πλέον.

Οι νέες πιπίλες Happiness Natural Wild Baby έχουν σχήμα που προσομοιάζει στο μητρικό στήθος και γίνεται γρήγορα αποδεκτό από το μωρό παρέχοντάς του απόλυτη άνεση στο πιπίλισμα χάρη στη μαλακή, εύκαμπτη και επίπεδη θηλή. Το μαλακό υλικό SensoPearls® δεν ερεθίζει το δερματάκι του μωρού και δίνει μια πρόσθετη αίσθηση άνεσης και ευεξίας. Ενώ  η συμμετρική ασπίδα ErgoComfort με το ειδικά μελετημένο μέγεθος και το κοίλο σχήμα της, εφαρμόζει τέλεια στο προσωπάκι του μωρού, χαρίζοντας βελτιωμένη εφαρμογή.

Στην εσωτερική πλευρά της θηλής ξεχωρίζει το νέο, μοναδικό χαρακτηριστικό του τατουάζ μεγέθους! Κάθε ζωάκι στο τατουάζ δηλώνει την ηλικία για την οποία προορίζεται η πιπίλα, και είναι ορατό για τη μαμά, κι όμως το βρέφος δεν το νιώθει!
Οι πιπίλες bibi® συνιστώνται από ειδικούς, όπως συμβούλους θηλασμού, μαίες, ορθοδοντικούς, παιδοδοντιάτρους, καθώς και λογοθεραπευτές.

Κάθε πιπίλα bibi® Happiness είναι αποτέλεσμα 75 χρόνων πείρας και σταθερής ελβετικής προσήλωσης στην κορυφαία ποιότητα. Δώστε στο μωρό σας μια πιπίλα Happiness της bibi® κι εκείνο θα σας ανταμείψει με το γέλιο του, το υπέρτατο δώρο για κάθε γονιό.
Θα βρείτε ολόκληρη τη σειρά από πιπίλες bibi® Happiness, που εισάγονται και διανέμονται στην Κύπρο από την Marathon Trading, στα φαρμακεία, στα παιδικά καταστήματα New Baby City, City of Dreams, Mamatoto, Mothercare, στις υπεραγορές Άλφαμεγα και στην ιστοσελίδα diaperways.com στην τιμή των €4.90.

CONTACT US

35 Kilkis Avenue, 2234 Latsia, Cyprus

+357 22 899500

[email protected]